مشاوره حقوقی وکیل دات کام

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی

مشاوره حقوقی وکیل دات کام

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی از جمله حقوقی ، کیفری، قرارداد، ثبت شرکت ، کیفری ، خانواده و....

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

مهریه زن خیانتکار

موانع نکاح

خیار غبن

نرم افزار اظهارنامه مالیاتی

وکیل کار

دادخواست خلع ید

اجرت المثل ایام زوجیت

خیارات قانونی

واخواهی چیست

جرایم منافی عفت

دستور تخلیه

مرخصی زایمان

چک کیفری

فروش جهیزیه توسط مرد

شورای حل اختلاف

منع کار اجباری در نظام‌های حقوقی

شورای عالی کار | تعریف – وظایف و مسئولیت‌های قانونی – اعضا

استعلام سند ملک

افترا | بررسی جرم و ارکان آن – مجازات – انواع – افترای قولی و فعلی

کفالت | تعریف – شرایط – موارد بری‌الذمه شدن کفیل – پایان عقد کفالت

موارد عزل مدیر ساختمان | بررسی پایان یافتن کار مدیر یا عزل او

صلح عمری | تعریف – بررسی مزایا – آثار حقوقی و ارکان – شرایط

قرارداد اجاره | انواع و اوصاف – بررسی آثار حقوقی – انعقاد قرارداد

معامله فضولی | بررسی چیستی – آثار – حکم این معامله در قانون مدنی

عقد معین و عقد نامعین | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

عقد معوض و عقد مجانی | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

عقد تملیکی و عقد عهدی | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

الزام به تعهد | تعهد به انجام کار در قرارداد

بطلان معامله | موارد بطلان و عدم‌ بطلان عقد – شرایط – آثار حقوقی

عقد معلق و عقد منجز | تعریف قانونی – احکام و آثار – بررسی تفاوت‌ها

  • ۰
  • ۰

مشاوره حقوقی خانواده چه کاربردی دارد ؟ خانواده جمع کسانی است که به یگدیگر از هر شخص دیگری نزدیک تر هستند و جامعه  را تشکیل می دهند. تشکیل یک خانواده با ازدواج زن و مرد صورت گرفته و با به دنیا آمدن فرزندان خانواده بزرگ و بزرگ تر می شود. اما خانواده نیز دارای حقوق قانونی می باشد و قوانین زیادی در مورد خانواده وضع شده است. در ادامه قصد داریم در مورد حقوق خانواده و مشاوره حقوقی خانواده توضیحاتی را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع : 

مشاوره حقوقی خانواده

مشاوره خانواده حقوقی

 

 

حقوق خانواده چیست | مشاوره حقوقی خانواده

خانواده در قانون بسیار مهم شمرده شده است و حقوق زیادی برای آن‌در نظر گرفته شده است.  در زیر چند مورد از مهمترین حقوق خانواده را نام برده ایم:

مهریه و نفقه

پس از ازدواج مرد موظف است که مهریه زن را به صورت‌یکجا یا قسطی به او پرداخت کند و می بایست مخارج زندگی زن را نیز تامین‌کند که به این‌مخارج نفقه گفته می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهریه و نفقه کلیک کنید.

حضانت فرزند

چنانچه زن و مرد از یکدیگر طلاق بگیرند طبق قانون موظفند که حضانت فرزندان خود را به عهده بگیرند. پدر و مادر در سنین مختلفی حضانت کننده فرزند خود خواهند بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد حضانت فرزند و نفقه فرزند کلیک کنید.

طلاق رجعی

طلاق رجعی به طلاقی گفته می شود که طی انجام آن مرد می تواند در مدت زمانی که زن عده نگه می دارد به او رجوع نماید و به زندگی مشترک بازگردد. توصیه می کنیم مقاله مشاوره طلاق وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

ناشزه بودن زن

به زنانی که از همسر خود تمکین نمی کنند ناشزه گفته می شود. این زنان در خانه شوهر سکونت نمی کنند و از برقراری رابطه جنسی نیز خودداری می نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد توصیه می کنیم بر روی لینک های زیر کلیک کنید :

تمکین و نشوز

انواع تمکین

حق حبس

 

فسخ نکاح

زن و‌ مرد پس از خوانده شدن عقد نکاح می توانند آن را فسخ نمایند ولی برای فسخ نکاح باید دلایل قانونی داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید :

ثبت ازدواج

انواع نکاح

 

مشاورحقوقی خانواده کیست؟ | مشاوره حقوقی خانواده

مشاور حقوقی خانواده به کسی گفته می شود که در زمینه حقوق خانواده تحصیل کرده است و مدرک آکادمیک دارد. مشاور با اطلاعات فراوانی که در اختیار شما قرار می دهد می تواند مشکلات خانوادگی شمارا حل نماید و از بروز مشکلات جدید نیز خودداری کند. دریافت مشاوره خانواده از یک مشاور حقوقی کاردان بسیار اهمیت دارد، از آنجایی که او اطلاعات حقوقی کاملی دارد بهتر می تواند شما را راهنمایی کند و گره مشکلات خانوادگی تان را باز نماید.

 

دریافت مشاوره حقوقی خانواده به صورت تلفنی و حضوری

مشاوره حقوقی خانواده از دو طریق حضوری و تلفنی خدمت شما عزیزان ارائه داده می شود. در مشاوره حضوری افراد می توانند با حضور در دفتر مشاور و با پرداخت حق مشاوره از او یک مشاوره عالی و کامل دریافت نمایند. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی می توان از راه دور نیز مشاوره حقوقی خانواده دریافت کرد. در این مورد فرد می تواند به صورت تلفنی با مشاور خود صحبت نماید و در مورد حقوق خانواده و حل مشکلات آن از او راهنمایی دریافت کند.

در چه مواردی باید حتما از مشاور حقوقی خانواده کمک گرفت؟

در بعضی از موارد می بایست حتما از مشاور حقوقی خانواده کمک گرفت تا مشکل خانوادگی حل شده و مشکل دشوار تری پیش نیاید. برای مثال اگر مشکل خانوادگی حادی برایتان به وجود بیاید باید حتما از یک مشاور کاردان راهنمایی‌گرفته و از او درخواست کمک کنید. در برخی موارد مثل طلاق، پرداخت مهریه، حضانت فرزند،نفقه، نشوز زن و ….دریافت مشاوره بسیار اهمیت دارد و بهتر است که حتما از یک مشاور حقوقی خانواده کمک بگیرید.

سوالات متدوال

پرداخت مهریه نیز جز حقوق خانواده به حساب می آید؟

بله

مشاور حقوقی خانواده کیست؟

کسی است که در زمینه حقوق خانواده تحصیل کرده است و اطلاعات زیادی دارد.

چرا دریافت مشاوره حقوقی خانواده اهمیت دارد؟

زیرا مشاور اطلاعات بیشتری نسبت به ما دارد و بهتر می تواند ما را راهنمایی کند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه به سایت وکیل دات کام مراجعه نمایید و از خدمات ویژه این سایت بهره مند گردید. با مراجعه به این سایت می توانید به صورت تلفنی و حضوری مشاوره دریافت کنید و مشکلات‌خانوادگی خود را نیز حل نمایید. مرکز وکیل دات کام شما را در حل پرونده های حقوقی خود یاری می نماید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مشاوره خانواده حقوقی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون مشاوره حقوقی خانواده پاسخ دهند.

 

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

شماره تماس وکیل دات کام

 

 

منبع : مشاوره حقوقی خانواده

  • ۹۹/۰۸/۲۱
  • پویا عبدی

مشاوره حقوقی خانواده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی