مشاوره حقوقی وکیل دات کام

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی

مشاوره حقوقی وکیل دات کام

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی از جمله حقوقی ، کیفری، قرارداد، ثبت شرکت ، کیفری ، خانواده و....

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

مهریه زن خیانتکار

موانع نکاح

خیار غبن

نرم افزار اظهارنامه مالیاتی

وکیل کار

دادخواست خلع ید

اجرت المثل ایام زوجیت

خیارات قانونی

واخواهی چیست

جرایم منافی عفت

دستور تخلیه

مرخصی زایمان

چک کیفری

فروش جهیزیه توسط مرد

شورای حل اختلاف

منع کار اجباری در نظام‌های حقوقی

شورای عالی کار | تعریف – وظایف و مسئولیت‌های قانونی – اعضا

استعلام سند ملک

افترا | بررسی جرم و ارکان آن – مجازات – انواع – افترای قولی و فعلی

کفالت | تعریف – شرایط – موارد بری‌الذمه شدن کفیل – پایان عقد کفالت

موارد عزل مدیر ساختمان | بررسی پایان یافتن کار مدیر یا عزل او

صلح عمری | تعریف – بررسی مزایا – آثار حقوقی و ارکان – شرایط

قرارداد اجاره | انواع و اوصاف – بررسی آثار حقوقی – انعقاد قرارداد

معامله فضولی | بررسی چیستی – آثار – حکم این معامله در قانون مدنی

عقد معین و عقد نامعین | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

عقد معوض و عقد مجانی | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

عقد تملیکی و عقد عهدی | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

الزام به تعهد | تعهد به انجام کار در قرارداد

بطلان معامله | موارد بطلان و عدم‌ بطلان عقد – شرایط – آثار حقوقی

عقد معلق و عقد منجز | تعریف قانونی – احکام و آثار – بررسی تفاوت‌ها

  • ۰
  • ۰

دیه ترقوه

در تمام دادگاه‌ها یک فرد به عنوان قاضی فعالیت می‌کند که وظیفه دارد به تمام شکایات رسیدگی نماید و احکام مختلفی را صادر کند. فردی که به عنوان قاضی در مراجع قضایی فعالیت می‌کند سال‌ها در این زمینه تحصیل نموده است و با دانش زیادی که کسب کرده است به راحتی احکام مرتبط با موضوعات پرونده‌های مختلف را صادر می‌نماید و در واقع قاضی از حقوق افراد در جامعه دفاع می‌کند. در ادامه قصد داریم در مورد علم قاضی توضیحات کاملی را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.

 

منبع : علم قاضی

 

علم قاضی به چه معناست‌‌ ؟

علم قاضی به معنای یقین داشتن او نسبت به مستندات ارائه شده توسط شاکیان یا متهمان پرونده‌های مختلف می‌باشد. برای مثال اگر فردی در دادگاه شکایت کند نمی‌تواند بدون دارا بودن دلایل و مدارک قانونی و موجه برنده شود و می‌بایست ادعای خود را به همراه دلیل و مدرک به قاضی ارائه کند.

قاضی نیز تمام جوانب را بررسی نموده و اگر ادعای فرد درست باشد نسبت به دلایل و مدارک‌‌ ارائه شده توسط او یقین می‌یابد که در اینجا می‌توان گفت علم قاضی تمام مدارک را تایید کرده است و قاضی یقین دارد که فرد درست می‌گوید. در این صورت قاضی حکم مربوط به پرونده را صادر خواهد کرد. در واقع‌‌ اگر بخواهیم علم قاضی را به طور ساده‌تری توضیح دهیم باید بگوییم که هرگاه قاضی به حقانیت افراد علم می‌یابد می‌توان گفت قاضی دارای علم و یقین شده است.

نکته بسیار مهمی که می‌بایست ذکر شود این‌‌ است که قاضی موظف است پس از رسیدن به یقین در زمان صدور حکم ذکر کند که چه دلایل و مستنداتی باعث علم و یقین او شده‌اند و هرگاه طرفین مستندات و دلایل موجه دیگری را ارائه کنند قاضی موظف است که نسبت به حقانیت آن‌ها نیز علم و یقین پیدا کند.

مغایرت علم قاضی با ادله دیگر

در اکثر موارد افراد برای صدور حکم چندین دلیل متفاوت‌ به قاضی ارائه می‌کنند که ممکن است قاضی با بررسی دلایل متوجه شود که برخی دلایل با دانشی که قاضی در مورد موضوع پرونده دارد مغایرت دارند و در واقع صحیح نیستند که در اینجا قاضی می‌تواند درخواست فرد را نپذیرد و آن‌ را رد کند و بر طبق دلایل صحیح و قانونی حکم ‌صادر کند. اما قاضی در این صورت نیز موظف است که ذکر کند به چه دلیل درخواست و دلایل ارائه شده را نپذیرفته است.

جایگاه اقرار، شهادت، قسامه و سوگند

ادله اثبات حقانیت افراد برای به علم و یقین رسیدن قاضی در دادگاه اقرار، شهادت، قسامه و سوگند می‌باشند که هرکدام جایگاه خاصی دارند. طبق قانون برای اثبات حقانیت اقرار بر شهادت و شهادت بر قسامه و سوگند برتری دارد. برای مثال اقرار مجرم بهتر از شهادت افراد دیگر می‌تواند باعث علم قا‌ضی شود.

سوالات متداول

علم قا‌ضی به چه معناست‌‌ ؟

به معنای یقین ‌قاضی از حقانیت افراد در دادگاه می‌باشد که توضیحات کامل‌تر در متن مقاله آورده شده است.

در صورت صحیح نبودن ادله قاضی می‌تواند درخواست فرد را رد کند‌‌ ؟

بله اگر ادله صحیح نباشند و یا با علم قا‌ضی مغایرت داشته باشند این حق را دارد که درخواست فرد را رد کند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص علم قا‌ضی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون علم قا‌ضی پاسخ دهند.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وکیل دات کام بهترین راه حل برای مشکلات حقوقی شما

 

منبع : علم قاضی



:: برچسب‌ها: علم قاضی ,
:: بازدید از این مطلب : 0

 

|

امتیاز مطلب : 0

|

تعداد امتیازدهندگان : 0

|

مجموع امتیاز : 0

تاریخ انتشار : جمعه 21 آبان 1400 | نظرات (0)

 

 

دیه ترقوه

نوشته شده توسط : vakiel

در قوانین کشور ما برای هر نوع جر‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌ مجازاتی در نظر گرفته شده است اما برخی از جرائم شامل مجازات بیشتری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شوند. مجازات مجرمین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند به پرداخت جزای نقدی، تحمل حبس، قصاص و… تقسیم بندی شود. دیه نیز یکی از جریمه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی است که برای افراد مجرم در نظر گرفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود. در ادامه قصد داریم در مورد دیه شکستگی، ترک‌ خوردگی و دررفتگی استخوان ترقوه توضیحات کامل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تری را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.

منبع : دیه ترقوه

دیه استخوان ترقوه چیست و به چه دلیل پرداخت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود ؟

استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه استخوانی بلند در بدن انسان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌باشد که ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌توان تمام طول آن‌ را لمس نمود. این استخوان نقش مهمی در بدن دارد و کتف را به جناغ سینه انسان وصل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌نماید. چنانچه فردی به استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه فرد دیگر آسیبی برساند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست طبق قانون دیه آن را بپردازد. دلیل تعیین دیه در این مورد این است که به فرد آسیب رسیده است و فردی که این عمل را انجام داده است مجرم محسوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود و باید دیه بپردازد.

اما پرداخت دیه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه در همه حالت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها یکسان نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر شود. در قانون کشور ما میزان دیه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه با توجه به میزان آسیبی که به آن ‌رسیده است تعیین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود و مجرم موظف است که دیه را در مدت زمان تعیین شده توسط دادگاه بپردازد. چنانچه مجرم از پرداخت دیه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه در مدت زمان تعیین شده خودداری نماید شاکی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند از او به دلیل دیرکرد پرداخت دیه شکایت نماید.

دیه قطع کامل و از بین بردن استخوان ترقوه

همانطور که در بالا گفته شد دیه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه بر اساس میزان آسیبی که به آن‌ وارد شده است تعیین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود و در همه حالات یکسان نخواهد بود. دیه از قطع و از بین بردن استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه به شرح زیر است:

  • اگر مجرم هردو استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه شاکی را از بین برده باشد و قطع نموده باشد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌بایست دیه کامل انسان را بپردازد.
  • چنانچه مجرم یکی از استخوان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه را به طور کلی از بین ‌برده باشد موظف است که نصف دیه کامل را به شاکی بپردازد.

دیه شکستن استخوان ترقوه چقدر است ؟

چنانچه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه بشکند نیز فرد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند برای مطالبه دیه به مراجع قضایی رجوع کند. مبلغ دیه شکستن استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه به شرح زیر است:

  • در صورتی که استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه پس از شکستن با عیب درمان گردد و یا اینکه اصلا درمان نشود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌نصف دیه ثابت می‌شود.
  • اگر استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه پس از شکستن بدون هیچ عیبی درمان گردد شاکی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند چهار درصد دیه کامل را مطالبه کند.

دیه ترک خوردن و در رفتگی استخوان تر‌قوه

ترک خوردن و در رفتگی استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه نیز توسط قاضی و کارشناس دادگاه تایید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود. دیه در رفتگی و ترک خوردگی استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه به شرح زیر است:

  • دیه ترک خوردگی استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه سی و دو هزارم یک دیه کامل می‌باشد.
  • دیه در رفتگی استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه بیست هزارم دیه کامل می‌باشد.

نکته مهم: درصدهای ذکرشده نسبت به دیه کامل انسان محاسبه می‌شود. دیه انسان کامل هر ساله توسط قوه قضاییه تعیین می‌شود و مبلغ آن سالانه افزایش می‌یابد.

سوالات متداول

آیا شکستن استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه شامل دیه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود ؟

بله شکستگی استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه شامل دیه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌شود که در متن مقاله توضیحات کامل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر آمده است.

دیه در رفتگی استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه چقدر است ؟

دیه دررفتگی استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه بیست هزارم دیه کامل است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دیه ترقوه، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون دیه ترقوه پاسخ دهند.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وکیل دات کام بهترین راه حل برای مشکلات حقوقی شما

 

 

منبع : دیه ترقوه

 

  • ۰۰/۰۸/۲۱
  • پویا عبدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی