مشاوره حقوقی وکیل دات کام

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی

مشاوره حقوقی وکیل دات کام

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی از جمله حقوقی ، کیفری، قرارداد، ثبت شرکت ، کیفری ، خانواده و....

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

مهریه زن خیانتکار

موانع نکاح

خیار غبن

نرم افزار اظهارنامه مالیاتی

وکیل کار

دادخواست خلع ید

اجرت المثل ایام زوجیت

خیارات قانونی

واخواهی چیست

جرایم منافی عفت

دستور تخلیه

مرخصی زایمان

چک کیفری

منع کار اجباری در نظام‌های حقوقی

شورای عالی کار | تعریف – وظایف و مسئولیت‌های قانونی – اعضا

استعلام سند ملک

افترا | بررسی جرم و ارکان آن – مجازات – انواع – افترای قولی و فعلی

کفالت | تعریف – شرایط – موارد بری‌الذمه شدن کفیل – پایان عقد کفالت

موارد عزل مدیر ساختمان | بررسی پایان یافتن کار مدیر یا عزل او

صلح عمری | تعریف – بررسی مزایا – آثار حقوقی و ارکان – شرایط

قرارداد اجاره | انواع و اوصاف – بررسی آثار حقوقی – انعقاد قرارداد

معامله فضولی | بررسی چیستی – آثار – حکم این معامله در قانون مدنی

عقد معین و عقد نامعین | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

عقد معوض و عقد مجانی | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

عقد تملیکی و عقد عهدی | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

الزام به تعهد | تعهد به انجام کار در قرارداد

بطلان معامله | موارد بطلان و عدم‌ بطلان عقد – شرایط – آثار حقوقی

عقد معلق و عقد منجز | تعریف قانونی – احکام و آثار – بررسی تفاوت‌ها

زمان دریافت دستمزد در جعاله

وکالت بلاعزل بعد از فوت

۱۸ مطلب در شهریور ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

در روستا اغلب املاک ‌به صورت قولنامه‌‌ای و بدون‌ سند معامله می‌شود. اما بهتر است مالکین برای املاک ‌خود سند روستایی تهیه نمایند تا ملکشان از اعتبار بیشتری برخوردار شود. در ادامه قصد داریم نحوه گرفتن سند روستایی را به طور کامل برایتان شرح دهیم، با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 منبع: سند روستایی | گرفتن سند روستایی – نحوه – هزینه – صدور سند مالکیت

‌گرفتن سند روستایی

یکی از پرسش‌هایی که در ذهن اکثر‌ مالکان رو‌ستایی به وجود می‌آید این است که آیا می‌توانم برای ملک رو‌ستایی خود سند بگیرم و گرفتن سند رو‌ستایی چگونه امکانپذیر است‌‌؟ که در این مورد باید خدمتتان عرض کنیم گرفتن سند رو‌ستایی کار دشواری نیست و مالکانی که ملک رو‌ستایی دارند می‌توانند به راحتی برای ملک خود سند رو‌ستایی دریافت کنند.

نحوه گرفتن سند روستایی

برای گرفتن سند رو‌ستایی می‌بایست ابتدا برخی مدارک را به دهیاری آن ‌روستا تحویل دهید و از دهیاری بخواهید که برای ملک شما سند تنظیم کند. مدارک مورد نیاز برای تنظیم ‌سند به شرح زیر می‌باشند:

  • شناسنامه و کپی شناسنامه مالک.
  • اصل و کپی قولنامه ملک رو‌ستایی.
  • نقشه و تصویر ملک.
  • فرم درخواست سند توسط مالک.
  • کپی کارت پایان خدمت.

پس از اینکه این مدارک به دهیاری روستا تحویل داده شوند شخص دهیار درخواست مالک را بررسی می‌کند و با دریافت هزینه کارشناسی ملک او را بازرسی می‌کند. پس از بازرسی ملک شخص دهیار برای آن سند تنظیم می‌نماید و آن را امضا می‌نماید.

هزینه دریافت سند روستایی چقدر است‌‌ ؟

دریافت سند رو‌ستایی معمولا نیاز به صرف هزینه زیادی نخواهد داشت و مالک ‌با پرداخت هزینه بسیار کمی ‌می‌تواند سند ملک رو‌ستایی خود را به راحتی دریافت کند. اما ‌نکته‌‌ای که در این ‌مورد قابل توجه می‌باشد این است که هزینه دریافت سند رو‌ستایی با توجه به نوع ملک متفاوت می‌باشد، برای مثال سندی که برای یک ویلای رو‌ستایی بزرگ دریافت می‌شود هزینه بیشتری را نسبت به دریافت سند برای یک خانه کوچک رو‌ستایی در بر دارد.

اگر ملک روستایی بسیار قدیمی و فرسوده باشد می‌توان برای آن‌سند دریافت کرد‌‌ ؟

اینکه ملک رو‌ستایی تازه ساز است یا نه هیچ مانعی برای دریافت سند آن به وجود نمی‌آورد اما در برخی موارد که بازرس اداره اسناد تشخیص دهد ملک امکان ریزش و خسارت دارد تنظیم سند برای آن را تایید نمی‌کند و بهتر است در این موارد ابتدا ملک ‌بازسازی شود.

دریافت سند روستایی در صورت خلافی ملک

اگر ملک رو‌ستایی دارای خلافی باشد دریافت سند برای آن کمی‌ دشوار می‌شود. در این مورد اگر بازرس در حین بازرسی ملک متوجه خلافی آن شود مالک را ملزم می‌کند که خلافی ملکش را از بین ببرد و بعد دوباره درخواست تنظیم سند کند.

سوالات متدوال

آیا می‌توان برای املاک ‌رو‌ستایی سند دریافت کرد‌‌ ؟

بله دریافت سند برای املاک‌ رو‌ستایی به راحتی امکانپذیر است.

برای دریافت سند رو‌ستایی باید به کجا رجوع کرد‌‌ ؟

برای دریافت سند رو‌ستایی باید به دهیاری همان روستا مراجعه نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص سند روستایی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون سند روستایی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: سند روستایی | گرفتن سند روستایی – نحوه – هزینه – صدور سند مالکیت

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

آیا می‌دانید شکایت از پزشک چگونه انجام می‌شود؟ مسئولیت‌هایی که یک پزشک بر عهده دارد حیاتی و سرنوشت‌ساز است. و این مسئولیت‌ها گاهی ممکن است پزشکان را در تنگنا قرار دهد. وظایفی که یک پزشک بر عهده دارد با جان انسان‌ها، سلامتی جسمی و روانی آن‌ها و حقوق و ثروت و دارایی افراد ارتباط مستقیم دارد. بنابراین لازم است پزشک در انجام وظایف و مسئولیت‌های خود دقت بسیار داشته باشد. اگر یک پزشک در انجام وظایف و مسئولیت‌های خود سهل‌انگاری کند چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ در ادامه به مسئله شکایت از پزشک متخلف و سهل‌انگار می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: شکایت از پزشک | مدارک لازم جهت شکایت از پزشکان

شکایت از پزشک

طبابت و پزشکی یکی از پیشه‌هایی است. که رابطه مستقیمی با سلامت و بهداشت جسم و روان انسان‌ها دارد. به همین دلیل اشتغال به پزشکی مسئولیت سنگین و خطیری برای پزشک به دنبال دارد. با توجه به رابطه مستقیم مسئولیت‌های یک پزشک با سلامت جان و روح بیمار، سهل‌انگاری وی در اقدامات پزشکی، ضررهای غیرقابل جبرانی وارد می‌کند.

به همین دلیل است که گاهی سهل‌انگاری‌های یک پزشک خواه از روی عمد و خواه سهواً موجب می‌شود که پزشک درگیر شکایات و دعاوی حقوقی و قضایی گردد. بیمارانی که به دلیل اقدامات نامناسب یک پزشک متوجه ضرر شدند در نظام حقوقی ما می‌توانند از پزشک معالج شکایت نمایند. هرچند گاهی ممکن است ضرر ایجادشده جبران‌ناپذیر باشد و با شکایت مشکل به وجود آمده حل نشود.

شکایت از پزشک بابت کدام جرائم و تخلفات می توان صورت بگیرد؟

خطاهای پزشکی را به طور کلی می‌توانیم به دودسته تقسیم کنیم. گاهی ممکن است تخلف و خطای پزشکی از قبل توسط پزشک برنامه‌ریزی ‌شده باشد. در واقع تخلف از روی عمد رقم بخورد. گاهی نیز ممکن است خطای پزشک بدون غرض اتفاق بیافتد. و به صورت سهوی و در حین حادثه‌ای رخ دهد.

قانون نیز جهت برقراری عدالت و حمایت از آسیب دیدگان جرائم و مجازات‌هایی را برای پزشکان متخلف تعیین کرده است. اما این مجازات‌ها و جرائم با توجه به انگیزه و دلیل پزشک، دفعات وقوع خطا توسط پزشک و عمدی یا سهوی بودن خطا اجرا می‌شود. همچنین مراجع قضایی متعدد و متفاوتی وجود دارد که به مسئله خطای پزشکی و شکایت آسیب‌دیدگان می‌پردازد.

مراجع قضایی صالح رسیدگی به شکایات از پزشک

اگر به علت سهل‌انگاری و خطای پزشک در دوران معالجه دچار ضرر و خسارت شدید. می‌توانید برای جبران خسارت وارده از پزشک معالج، در مراجع قانونی شکایت نمایید. اما پرسش این است برای ثبت و اقامه دعوا، باید به کدام مرجع قضایی مراجعه کنیم؟ شما به عنوان فرد آسیب‌دیده یا نماینده قانونی‌تان با توجه به نوع و شدت عارضه ایجادشده و دلیل ایجاد عارضه می‌توانید به مراجع صالح رسیدگی مراجعه نمایید.

مراجع صالح رسیدگی به شکایات علیه پزشکان عبارت هستند از: دادسرای جرائم پزشکی، دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی، دادگاه‌های عمومی، شورای حل اختلاف در مواردی که خسارت وارده زیر 5 میلیون باشد. و همچنین در برخی موارد معین مثل عدم پذیرش بیماران اورژانسی، تأسیس موسسه درمانی بدون پروانه طبابت، استفاده از افراد غیرمتخصص و… می‌توانید جهت شکایت از پزشک به سازمان تعزیرات حکومتی مراجعه کنید.

زمان مناسب برای شکایت از پزشک

مناسب‌ترین زمان ممکن برای اقامه دعوا علیه پزشک متخلف، بعد از ایجاد عارضه و قبل از آنکه بهبود ایجاد شود می‌باشد. به عبارتی قبل از آنکه آثار عارضه یا آسیب وارده تحلیل برود و زمانی که هنوز آثار آن چشمگیر است باید  اقدام به اقامه دعوا نمود.

اگر قصد اقامه دعوا علیه پزشک را دارید در زمان مناسب مذکور همگام با ثبت یک حساب در سامانه ثنا، مدارک مستندات لازم را جمع‌آوری نمایید. و به همراه اصل و تصویر کارت ملی و شناسنامه به مراجع ذی‌صلاح جهت اقامه دعوا علیه پزشک مراجعه نمایید. پیش‌تر مراجع ذی‌صلاح جهت رسیدگی به پرونده شکایات علیه پزشک را معرفی کردیم.

توجه داشته باشید به دلیل گستردگی و پیچیدگی پرونده شکایت از پزشک و حساسیت آن‌ها همچنین تأثیر آن بر روی آبرو و آینده یک پزشک رسیدگی بر این‌گونه پرونده‌ها با دقت انجام می‌شود. به همین دلیل مدت رسیدگی به این پرونده‌ها در حالت معمولی تا دو ماه طول می‌کشد.

مراحل و مدارک لازم جهت شکایت از پزشک

برای شروع فرآیند شکایت از پزشک ابتدا در سامانه ثنا یک حساب ایجاد نمایید. و مشخصات خود را در این سامانه ثبت کنید. سپس مدارک و مستندات لازم که نشان‌دهنده تخلف پزشک یا کادر درمان است که نتیجه این تخلف ورود آسیب به شما است را جمع‌آوری نمایید. و به همراه این مدارک، تصور و اصل مدارک هویتی خود جهت اقامه دعوا به یکی از مراجع ذی‌صلاح قضایی مراجعه نمایید. اما این مدارک که نشان‌دهنده تخلف پزشک یا کادر درمان است شامل موارد زیر می‌شود:

اول؛ تمامی تصاویر گرفته‌شده قبل و بعد از عمل یا اجرای درمان توسط پزشک. نظیر عکس‌های رادیولوژی یا ام آر آی و… که باید به صورت فیزیکی یا در لوح فشرده به مرجع قضایی ارائه شود.

دوم؛ پرونده پزشکی بیمار و نسخه‌ی درمانی که پزشک برای بیمار تجویز کرد به اضافه دفترچه درمانی بیمار که همگی این موارد اطلاعات مهم و راهبردی را در بردارند.

سوم؛ فیش و صورتحساب‌های پرداخت‌شده توسط بیمار و به طور کلی تمامی تراکنش‌های بیمار با پزشک که نشان‌دهنده جابه‌جایی مبالغ نامتعارف در قبال درمان است.

چهارم؛ تمامی اطلاعات و تماس‌هایی ردوبدل شده از طریق تلفن همراه، نامه، فکس و … شامل پیام‌های صوتی، تصویری و متنی که اطلاعات مفیدی را در خصوص حادثه در برداشته باشد.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

جرائم پزشکان به چند دسته تقسیم می‌شوند ؟

خطاهای پزشکی به دودسته تقسیم می‌شود اول؛ خطای پزشکی از قبل توسط پزشک برنامه‌ریزی‌شده و از روی عمد باشد. دوم؛ خطای پزشک بدون غرض و به صورت سهوی و در حین حادثه‌ای رخ دهد.

برای شکایت از پزشک به کدام مرجع قضایی مراجعه کنیم ؟

دادسرای جرائم پزشکی، دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی، دادگاه‌های عمومی، شورای حل اختلاف در مواردی که خسارت وارده زیر 5 میلیون باشد. و همچنین در برخی موارد معین  به سازمان تعزیرات حکومتی مراجعه کنید.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: شکایت از پزشک | مدارک لازم جهت شکایت از پزشکان

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

پایان کار ساختمان را چطور دریافت کنیم؟ همانطور که‌ همه ما‌ می‌دانیم‌ ساخت و ساز عملی است که طی انجام آن ساختمان یا ویلا‌های زیادی در شهر ساخته می‌شوند. اما ساخت و ‌ساز نیز یکی از مواردی است که ‌باید تاییدیه قانونی بگیرد تا بتوان از ساختمان ساخته شده به راحتی استفاده کرد. در ادامه قصد داریم در مورد پایان کار و مراحل گرفتن آن توضیحات مختصری را خدمتتان ارائه نماییم، با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: پایان کار ساختمان | مراحل گرفتن پایان کار ساختمان – قوانین مهم – مدارک مورد نیاز

پایان کار ساختمان چیست‌‌ ؟

همانطور که می‌دانید برای اینکه بتوانید از ساختمان خود به راحتی استفاده کنید‌ می‌بایست از شهرداری پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر بگیرید. پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر در واقع همان سندی است که پس از اتمام ساخت ساختمان به شما داده می‌شود و تایید می‌کند که ملک از هر نظر ‌‌بی‌عیب و نقص است.

طبق قانون هر چقدر هم که شما ساختمان خود را دقیق و قانونی ساخته باشید باید بازهم از شهرداری پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر بگیرید تا این مسئله به صورت رسمی ‌اثبات گردد. توجه داشته باشید افرادی که از گرفتن پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر ساختمان خود خودداری می‌کنند بعد‌ها دچار مشکلاتی می‌شوند که این مشکلات به دلیل نگرفتن پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر به وجود می‌آیند.

مراحل گرفتن پایان کار ساختمان از شهرداری

برای اینکه بتوانید پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر ساختمان خود را از شهرداری دریافت کنید می‌بایست در مرحله اول مدارک‌ زیر را به شهرداری ارائه دهید:

اصل و کپی شناسنامه.

اصل و کپی سند ساختمان.

تصویر پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر ساختمان.

رسید پرداخت عوارض نوسازی که در صورت نوسازی کردن ساختمان مورد نیاز می‌باشد.

پس از اینکه این مدارک‌ را به شهرداری ارائه نمودید و درخواست دریافت پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر کردید شهرداری نیز یکی از بازرسین ‌خود را می‌فرستد تا از ساختمان تکمیل شده شما دیدن کند و چنانچه ساختمان دارای تخلف باشد آن را برطرف نماید. وقتی بازرس شهرداری ساختمان را تایید نمود شهرداری سند پایان ساخت ساختمان شما را صادر نموده و به شما ارائه می‌دهد.

قوانین مهم در مورد پایان کار ساختمان

  • گرفتن پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر ساختمان به عهده فرد سازنده ساختمان می‌باشد و او باید تمام هزینه‌های این ‌امر را نیز پرداخت کند. چنانچه او این ‌‌‌‌‌کا‌ر را انجام ندهد مالک می‌تواند الزام‌ او را به انجام این ‌‌‌‌‌کا‌ر از دادگاه خواستار شود.
  • اگر پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر دریافت نشود می‌توان ملک را فروخت اما حتما باید مدتی را برای دریافت پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر معین کرد تا سازنده پایان‌‌‌‌‌‌ کا‌ر را برای ملک فروخته شده دریافت نماید.
  • اگر ملک به دلایل مختلفی مثل وجود بدهی توقیف شده باشد باز هم می‌توان پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر آن را دریافت کرد و این ‌‌‌‌‌کا‌ر منع قانونی ندارد.
  • اگر ساختمان دارای پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر نباشد مالک نمی‌تواند سند آن ‌را به نام‌ فرد دیگری انتقال دهد.

عدم دریافت پا‌یان کار ساختمان

پیشنهاد می‌کنیم که برای ساختمان خود حتما پایان‌‌‌‌‌‌ کا‌ر دریافت کنید زیرا عدم دریافت پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر باعث مشکلات زیادی می‌شود و بعد‌ها نمی‌توان‌ به راحتی ساختمان را فروخت و یا تغییراتی در آن‌ ایجاد کرد. با گرفتن پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر به شهرداری اثبات می‌شود که ساختمان شما به صورت قانونی ساخته شده است و دارای خلافی نیست.

نکته‌ مهم: توجه داشته باشید که ‌اگر پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر با ساختمان شما مغایرت نداشته باشد هیچ مشکلی وجود ندارد و شما می‌توانید با رجوع به شهرداری خواهان اصلاح و صدور مجدد آن ‌شوید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص پایان کار ساختمان، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون پایان کار ساختمان پاسخ دهند.

 

سوالات متدوال

چرا باید پس از اتمام ساخت ساختمان از شهرداری پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر بگیریم‌‌ ؟

برای رفع تخلف‌های احتمالی ساختمان و همچنین اثبات ساخت قانونی آن به شهرداری.

برای دریافت پایان ‌‌‌‌‌کا‌ر ساختمان چه مداری نیاز است‌‌ ؟

اصل و کپی شناسنامه مالک، اصل و کپی سند ساختمان و… که در متن مقاله توضیحات بیشتر داده شده است.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: پایان کار ساختمان | مراحل گرفتن پایان کار ساختمان – قوانین مهم – مدارک مورد نیاز

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

آیا با سامانه نوین اصناف ایرانیان ( novin.iranianasnaf.ir ) آشنایی دارید؟ بر اساس قانون نظام صنفی یکی از مهم‌ترین مدارک برای شروع قانونی یک کسب‌وکار جواز یا پروانه کسب است. کسانی که بدون این جواز اقدام به فعالیت در واحد صنفی نمایند جرم مرتکب شده و مجازات می‌شوند. از آنجا که درخواست صدور و تمدید جواز کسب به صورت حضوری یک فرآیند طولانی است. سازمان نظام صنفی سامانه نوین اصناف راه‌اندازی نمود. تا متقاضیان به صورت اینترنتی اقدامات لازم جهت ثبت درخواست جواز کسب و تمدید آن را انجام دهند. در ادامه این مطلب به معرفی سامانه نوین اصناف ایران می‌پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: سامانه نوین اصناف ایرانیان | novin.iranianasnaf.ir

سامانه نوین اصناف ایرانیان

مطابق قانون نظام صنفی راه‌اندازی یک کسب‌وکار بدون دریافت جواز یا پروانه کسب غیرمجاز و غیرقانونی است. بنابراین متقاضیان راه‌اندازی کسب‌وکار حتماً باید جواز کسب دریافت نمایند. فرآیند درخواست و صدور و تمدید جواز کسب یک فرایند وقت‌گیر و طولانی است.

با توجه به افزایش جمعیت متقاضیان و وجود مشکلاتی نظیر کندی و وقفه در جریان درخواست جواز کسب به صورت سنتی و حضوری. سازمان نظام صنفی کشور اقدام به تأسیس سامانه نوین اصناف ایرانیان به نشانی اینترنتی novin.iranianasnaf.ir  نمود. تا به این ترتیب درخواست صدور و تمدید پروانه کسب بدون نیاز به مراجعه حضوری انجام شوند. و فرآیند صدور جواز کسب تسریع و تسهیل شود.

سامانه نوین اصناف ایرانیان در ماه‌های پایانی سال 1401 شروع به کار کرد. با استفاده از این سامانه صدور جواز کسب و مسائل پیرامونی جواز کسب قابل پیگیری و انجام است. لذا تبدیل فرآیند صدور پروانه کسب به صورت الکترونیکی در این سامانه همان‌طور که گفتیم سرعت بیشتری در پیشروی امور ایجاد می‌نماید. اما پیش از این سامانه شما باید در درگاه ملی مجوزها ثبت درخواست بزنید.

ثبت‌نام و ورد به سامانه نوین اصناف ایرانیان

سامانه نوین اصناف ایرانیان توسط سازمان نظام صنفی کشور به منظور تسریع و تسهیل فرآیند صدور و تمدید جواز کسب راه‌اندازی شد. نشانی اینترنتی این سامانهnovin.iranianasnaf.ir است. در ادامه نحوه ورود و ثبت‌نام در این سامانه را تشریح می‌کنیم.

برای استفاده از خدمات سامانه نوین اصناف ایرانیان گام اول ثبت‌نام و ایجاد حساب در این سامانه است. ابتدا سایت novin.iranianasnaf.ir  را در مرورگر خود جستجو نمایید. و وارد سایت شوید. در صفحه اول سایت گزینه ثبت‌نام را انتخاب کنید.

 

در صفحه جدید پیش رو اگر از پیش ثبت‌نام کرده‌اید. می‌توانید با تکمیل اطلاعات خواسته‌شده نظیر کد ملی برای اشخاص حقیقی یا کد فراگیر و رمز عبور که در زمان ثبت‌نام ایجاد نمودید. وارد حساب کاربری خود در سامانه نوین اصناف شوید. و اگر هنوز ثبت‌نام نکردید گزینه ثبت‌نام را در پایین صفحه انتخاب کنید. (همچنین اگر در سامانه درگاه ملی مجوزها ثبت نام کرده اید؛ فقط باید گزینه فراموشی روز را بزنید تا رمز نوین اصناف برایتان ارسال شود.


پروانه در نوین اصناف ایرانیان 

گام بعدی انتخاب نوع پروانه کسب و نوع کاربر است. باید انتخاب کنید که به عنوان شخص حقیقی قصد ایجاد حساب دارد یا به عنوان شخص حقوقی قصد ثبت‌نام در سامانه را دارد. ما برای نمونه و آموزش ادامه مراحل ثبت‌نام کاربر حقیقی را انتخاب می‌کنیم.

در ادامه فرآیند ثبت‌نام در سامانه، نیازمند به درج کد ملی یا کد شناسایی مربوط به شخص حقیقی یا حقوقی (شرکتها) و همچنین شماره تلفن در سامانه هستیم. مانند تصویر زیر که سامانه برای ادامه ثبت‌نام اطلاعات شخص حقیقی را مطالبه می‌کند. (شماره موبایل حتما باید به نام متقاضی یا سمتی که انتخاب کرده اید باشد)

 

سامانه پس از بررسی شماره تلفن یک کد تائید ارسال می‌کند. و متقاضی را به صفحه جدید هدایت می‌نماید. در این صفحه باید کد تائید ارسالی را در کادر مربوطه وارد نماییم. و سایر اطلاعات و رمز عبور انتخابی را تکمیل می‌کنیم. سپس با انتخاب گزینه ثبت‌نام، عملیات ثبت‌نام در سامانه نوین اصناف ایرانیان انجام گیرد.

هنگامی که ثبت‌نام شما در سامانه نوین اصناف ایرانیان تکمیل شد. می‌توانید همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم وارد سایت novin.iranianasnaf.ir  شوید و از خدمات این سامانه نظیر درخواست صدور پروانه بهره ببرید.

اگر در خصوص ثبت درخواست و روند انجام صدور پروانه سوالی داشتید، کافی است با شماره های درج شده تماس بگیرید.

امکانات و خدمات سامانه نوین اصناف ایرانیان چیست ؟

قبل‌تر اشاره کردیم که سامانه نوین اصناف باهدف تسریع و تسهیل در فرآیند صدور و تمدید جواز کسب ایجاد شده است. بنابراین یکی از مهم‌ترین خدمات نوین اصناف ایرانیان امکان درخواست الکترونیکی صدور پروانه کسب می‌باشد. اما علاوه بر این ویژگی، نوین اصناف ایرانیان خدمات دیگری نیز ارائه می‌دهد. که به شرح زیر است.

خدمات سامانه

اول؛ درخواست صدور و تمدید پروانه کسب و مسائلی پیرامون ایجاد تغییرات در پروانه. نظیر تغییر نشانی، رسته، اصلاح مشخصات فرد صاحب پروانه یا حتی تغییر صاحب پروانه همگی در نوین اصناف امکان‌پذیر است. همچنین درخواست کارت اصناف المثنی و پروانه کسب المثنی در این سایت قابل انجام است.

دوم؛ ثبت درخواست برای دریافت جواز دخانیات و جستجوی مجوز این محصولات بر اساس کد ملی، ثبت درخواست برای تأسیس شعبه فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تکمیل درخواست در سامانه پیشخوان مجوزها در این سامانه انجام می‌شود. ثبت مباشر و شریک در پروانه کسب و حتی جستجوی مباشر نیز در سامانه نوین اصناف ایرانیان انجام می‌پذیرد.

سوم؛ پرداخت‌های آنلاین مربوط به اصناف مثل حق عضویت سالانه در اصناف و همچنین سایر وجوه لازم برای اتحادیه در سامانه نوین اصناف ایرانیان قابل پرداخت است. اماکن پیگیری تأمین مالی برای بنگاه‌های صنفی تولیدی نیز در سامانه وجود دارد.

چهارم؛ علاوه بر ثبت درخواست‌ها، امکان پیگیری درخواست‌های ثبت‌شده و دریافت انواع استعلام در سامانه و اطلاع از فرآیند رسیدگی نیز در این سایت امکان‌پذیر است. مثل پیگیری ثبت‌نام پروانه کسب، استعلام‌های لازم پروانه بر اساس کد ملی، استعلام مربوط به شناسه صنفی و استعلام از واحد صنفی دارای دو پروانه با استفاده از کد پستی. همچنین در سامانه نوین اصناف ایرانیان امکان ثبت و پیگیری شکایت نیز وجود دارد.

خدمات مجموعه وکیل دات کام

با وجود تسهیل در روند صدور و تمدید جواز، کار با این سامانه ها برای بسیاری از افراد دشوار و پیچده است. مدارک مورد نیاز

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

سامانه نوین اصناف ایرانیان چیست ؟

سامانه نوین اصناف ایرانیان توسط سازمان نظام صنفی کشور به منظور تسریع و تسهیل فرآیند صدور و تمدید جواز کسب راه‌اندازی شد. نشانی اینترنتی این سامانهnovin.iranianasnaf.ir  است.

خدمات سامانه نوین اصناف ایرانیان چیست ؟

سامانه نوین اصناف باهدف تسریع و تسهیل در فرآیند صدور و تمدید جواز کسب ایجاد شده است. بنابراین مهم‌ترین خدمات نوین اصناف ایرانیان امکان درخواست الکترونیکی صدور پروانه کسب می‌باشد. اما خدمات و امکانات دیگری نیز در سامانه در دسترس است که این خدمات به طور کامل در مطلب بالا شرح داده شد.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: سامانه نوین اصناف ایرانیان | novin.iranianasnaf.ir

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

سامانه جامع تجارت ایران برای چه منظور احداث شده است؟ صادرات و واردات در ایران پیچیدگی­‌های خاص خود را دارد. و لازم است نکات و مقررات قانونی مخصوصاً در زمینه امور اداری به طور کامل رعایت گردد. همچنین با توجه به اینکه استفاده از فناوری سرعت انجام امور مربوط به کسب‌وکارها را افزایش می­‌دهد. سامانه جامع تجارت الکترونیک با هدف انجام امور اداری بازرگانی کشور راه‌­اندازی شد. این سامانه دسترسی تاجران جهت استفاده از فرصت­ها را تسهیل می‌­نماید. در ادامه این مطلب به معرفی سامانه جامع تجارت ایران می‌­پردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: سامانه جامع تجارت ایران | به آدرس ntsw.ir

معرفی سامانه جامع تجارت ایران

انجام فعالیت‌های بازرگانی نظیر واردات و صادرات در ایران همواره با پیچیدگی­‌های اداری مخصوص به خود همراه بود. بنابراین تاجران ایرانی برای فعالیت در این حوزه باید به خوبی با مقررات قانونی امور اداری آشنا باشند. سامانه جامع تجارت الکترونیک ایران با هدف انجام امور بازرگانی کشور توسط تاجران به صورت الکترونیکی ایجاد شد. نشانی اینترنتی این سامانه ntsw.ir است.

در سال‌­های اخیر با استفاده از فناوری و الکترونیک سرعت انجام امور در کسب‌وکارها افزایش یافت. با راه‌­اندازی سامانه جامع تجارت ایران نیز تأثیر بسیاری در سرعت انجام امور تجارت جهانی ایجاد شد. سامانه جامع تجارت‌ایران همان سامانه ثبت سفارش کالا است. این سامانه یک بستر مجازی مناسب برای تاجران ایرانی ایجاد نمود تا به‌راحتی از فرصت­‌های ایجادشده در حوزه فعالیتشان بهره ببرند.

ورود و ثبت‌نام در سامانه جامع تجارت ایران

اگر شما قصد بهره‌مندی از خدمات سامانه جامع تجارت ایران را دارید. باید وارد سایت سامانه به نشانی ntsw.ir شوید و در این سایت ثبت‌نام نمایید. شما می­‌توانید به‌راحتی و در خانه با رایانه اقدام به ورود و ثبت‌نام در این سامانه نمایید. در ادامه نحوه ورود و ثبت‌نام در سامانه جامع تجارت را تشریح می‌­کنیم.

نحوه ثبت‌نام در سامانه ntsw.ir

افراد و تاجران متقاضی بهره‌مندی از خدمات سامانه جامع تجارت ایران ابتدا باید در این سامانه ثبت‌نام نمایند. ثبت‌نام در سایت ntsw.ir به صورت غیرحضوری و اینترنتی به آسانی قابل انجام است. اما افرادی که قصد ثبت‌نام در سامانه جامع تجارت را دارند ممکن است ایرانی یا غیر ایرانی باشد. به هر صورت برای ثبت‌نام در سامانه جامع تجارت ابتدا باید نشانی  ntsw.ir را در موتور جستجوگر خود وارد و آن را جستجو نمایید.

سپس وارد اولین لینک آورده‌شده که سایت سامانه جامع تجارت ایران است می‌­شوید. در صفحه اول این سایت با فرم ورود به سامانه مواجه می­‌شوید. اما برای ورود به سامانه ابتدا باید عملیات ثبت‌نام را انجام دهید.

 

در صفحه اول سایت گزینه ثبت‌نام را انتخاب کنید. سامانه دو انتخاب در اختیار شما قرار می‌دهد. که اول ثبت‌نام به عنوان کاربر ایرانی و دوم ثبت‌نام به عنوان یک کاربر خارجی؛ است.  با توجه به شرایط خود یکی از این دو گزینه را انتخاب کنید.

 

اگر گزینه کاربر ایرانی را انتخاب کردید صفحه زیر برای شما نمایش داده می‌­شود. اطلاعاتی که در این فرم از شما خواسته‌شده را تکمیل کنید. سپس گزینه ذخیره اطلاعات و ادامه را انتخاب نمایید. بدین ترتیب عملیات ثبت‌نام در این سامانه را به آسانی به پایان می‌­رسانید.

 

حال اگر گزینه کاربر خارجی و غیر ایرانی را انتخاب نمایید. صفحه زیر به عنوان فرم تکمیل اطلاعات برای شما نمایش داده می‌­شود. مانند قبل اطلاعات خواسته‌شده را تکمیل نمایید و گزینه next page را بزنید. تا با تکمیل مراحل، عملیات ثبت‌نام در سامانه با موفقیت پایان یابد.

 

نحوه ورود به سامانه ntsw.ir

افرادی که پیش از این در سامانه جامع تجارت جهانی ثبت‌نام نمودند. در حال حاضر به عنوان کاربران این سامانه در نظر گرفته می­‌شوند. کاربرانی که جهت دریافت کد نقش تجاری یا استفاده از سایر خدمات سایت، قصد ورود به سامانه جامع تجارت جهانی را دارند. مانند آنچه قبل­تر گفتیم ابتدا باید نشانی ntsw.ir را در موتور جستجوگر مثلاً گوگل جستجو نمایند.

 

بعد از جستجوی سایت و انتخاب اولین لینک وارد صفحه اول سامانه جامع تجارت ایران می‌شوند.

 

حال برای ورود به صفحه اصلی سامانه جامع تجارت باید در بخش راست این صفحه. اطلاعات کاربری خود شامل نام کاربری (یا همان کد ملی) و کلمه عبور که از قبل و در هنگام ثبت‌نام کسب کرده‌­اند را وارد نمایند. سپس کد امنیتی را وارد نموده و درنهایت گزینه ورد را انتخاب نمایند.

 

گاهی ممکن است کاربران رمز عبور خود را فراموش نمایند. در این صورت همان‌طور که در تصویر مشاهده می­‌کنید؛ می‌­توانند از گزینه بازیابی رمز عبور استفاده کنند. همچنین اگر کاربر قصد دارد شماره تلفن همراه خود را در سامانه تغییر دهد این امکان در صفحه اول برای او ایجادشده است.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

سامانه جامع تجارت ایران چیست ؟

این سامانه ایرانی با هدف انجام امور بازرگانی کشور توسط تاجران به صورت الکترونیکی ایجاد شد. سامانه جامع تجارت ایران همان سامانه ثبت سفارش کالا است.

نشانی اینترنتی سامانه جامع‌تجارت ایران چیست ؟

نشانی اینترنتی این سامانه ntsw.ir است. که نحوه ثبت‌نام و ورد به این سامانه به‌تفصیل در مطلب بالا توضیح داده شد.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: سامانه جامع تجارت ایران | به آدرس ntsw.ir

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

سامانه ثبت علائم تجاری به آدرس ipm.ssaa.ir  جهت سهولت در انجام امور ثبتی ایجاد شده است. علائم تجاری شامل نقش و تصاویر و یا کلمات می‌شوند که برای معرفی یک محصول تجاری یا کالای تولیدشده به کار می‌روند. علائم تجاری باید با ابتکار و نوآوری طراحی شوند. علاوه بر آن نمی‌شود از نشانه‌های گمراه‌کننده برای طراحی علائم تجاری استفاده کرد. علائم تجاری در اداره ثبت علائم تجاری به صورت قانونی ثبت می‌شوند. در این مقاله قصد داریم به معرفی اداره ثبت علائم تجاری و وظایف این اداره بپردازیم.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: سامانه ثبت علائم تجاری و مالکیت معنوی در ایران |  ipm.ssaa.ir

معرفی سامانه ثبت علائم تجاری

علائم تجاری مجموعه‌ای از نقوش، تصاویر و یا کلمات است که به نوعی ابتکاری و نوآوری برای معرفی یک محصول تجاری یا کالای تولیدشده طراحی می‌شود. ثبت این علائم تجاری باعث می‌شود که لوگو یا علامت روی محصول شما منحصر به فرد باشد و تنها مختص شما باشد. اما برای ثبت قانون علائم تجاری باید به اداره ثبت علائم تجاری مراجعه نمایید. با ثبت قانونی علامت تجاری دیگران نمی‌توانند از روی آن کپی بردارند.

اداره ثبت علائم تجاری از زیرمجموعه سازمان ثبت‌احوال و اسناد کشور می‌باشد. این اداره خدماتی نظیر ثبت طرح‌های صنعتی، اختراعات، برند و علائم تجاری را انجام می‌دهد. وظیفه اداره ثبت علائم تجاری محافظت از ایده‌های مبتکرانه و نتیجه تلاش افراد در برابر اشخاص دیگر است. تا دیگران از این ایده‌ها و طرح‌های مبتکرانه سوءاستفاده و کپی برداری نکنند.
نشانی و راه‌های ارتباطی با اداره ثبت علائم تجاری

اداره ثبت علائم تجاری علاوه بر ثبت علامت‌های تجاری امور دیگر مربوط به مالکیت معنوی مثل ثبت طرح صنعتی نیز تحت مسئولیت دارد. این اداره در شهر تهران، میدان امام خمینی، خیابان خیام، خیابان فیاض بخش، جنب ساختمان شماره یک سازمان ثبت واقع شده است. ساعات کاری اداره ثبت علائم تجاری در تهران 8 صبح تا 4 ظهر و در روزهای شنبه تا چهارشنبه می‌باشد. کد پستی اداره ثبت علائم تجاری در تهران ۱۱۱۴۶۷۸۵۱۳ می‌باشد. و آنشانی این اداره سایت این اداره ipm.ssaa.ir است.

نحوه ورود درج درخواست در سامانه ثبت علائم تجاری

اداره ثبت علائم تجاری سامانه‌ای با نشانی ipm.ssaa.ir دارد. که متقاضیان با استفاده از این سامانه می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری به اداره ثبت علائم تجاری، اقدام به ثبت علامت تجاری نمایند. البته سایت ipm.ssaa.ir که همان سایت مرکز مالکیت معنوی نیز می‌باشد. صرفاً محدود به ثبت علائم تجاری به صورت غیرحضوری نیست. بلکه از طریق این سایت امکان ثبت اختراعات، ثبت برندها نیز وجود دارد. (برای کسب اطلاع از مدارک لازم برای ثبت لوگو کلیک کنید).

نحوه ثبت علائم تجاری در سامانه

اگر قصد ثبت علائم تجاری خود را از طریق سامانه اداره علائم تجاری دارید. ابتدا باید وارد سایت و پورتال مرکزی مالکیت معنوی به نشانی ipm.ssaa.ir شوید. و در این سامانه اقدام به ثبت‌نام و ایجاد یک حساب کاربری نمایید. پس از آن اظهارنامه خود را مبنی بر ثبت علائم تجاری و مشخصات متقاضی ثبت علامت تجاری در سایت مذکور وارد نمایید.

لازم به ذکر است با توجه به اینکه متقاضی شخص حقیقی یا شخص حقوقی است. همچنین بر اساس تابعیت افراد متقاضی، پرسش‌های سامانه از آن‌ها برای ثبت علامت تجاری و پذیرش اظهارنامه متفاوت است. یک نکته مهم در خصوص مالک اظهارنامه این است. که اظهارنامه باید به نام شخصی باشد که علامت تجاری موردتقاضا برای ثبت نیز به نام همان فرد است. در هر مرحله از ثبت امکان ثبت موقت در سایت وجود دارد تا اگر به نحوی و ناخواسته اطلاعات حذف شد راه برگشت وجود داشته باشد و اطلاعات کامل از بین نرود.

اداره ثبت علائم تجاری چه خدمات و وظایفی دارد ؟

در مطالب بالا به معرفی اداره ثبت علائم تجاری پرداختیم. این اداره بر اساس قانون دارای وظایف مشخصی است که تنها به ثبت علائم تجاری مختصر نمی‌شود. به طور کلی می‌توانیم بگوییم اداره ثبت علائم تجاری موظف است. از ایده‌های مبتکرانه و نتیجه تلاش افراد در برابر اشخاص دیگر محافظت کند. تا این ایده‌ها و طرح‌های مبتکرانه مورد  سوءاستفاده و کپی برداری دیگران قرار نگیرد. اداره ثبت علائم تجاری خدماتی نظیر ثبت علائم تجاری، ثبت برند، ثبت اختراعات، ثبت طرح‌های صنعتی و … ارائه می‌دهد. در ادامه به معرفی بیشتر وظایف اداره ثبت علائم تجاری می‌پردازیم.

برای آشنایی با قوانین مربوط به خرید و فروش برند کلیک کنید.

بخشی از خدمات و وظایف اداره ثبت علائم تجاری

اداره ثبت علائم تجاری موظف است برخی اقدام‌های قانونی برای رسیدگی به شکایات و اعتراض‌های مربوط به دعاوی ثبت طرح‌ها و علائم تجاری و مالکیت معنوی را انجام دهد.

از دیگر وظایف اداره ثبت علائم تجاری بررسی علائمی است. که زمان قرارداد آن‌ها به سر رسید. و ثبت آن علامت باطل می‌گردد.

تمامی اقدامات که به روند ثبت برند و علامت تجاری مربوط می‌شود تحت نظارت اداره ثبت علائم تجاری است. همچنین بررسی کلیه مدارک ارائه‌شده جهت ثبت علائم تجاری توسط اداره ثبت علائم تجاری انجام می‌شود.

اداره ثبت علائم تجاری می‌تواند پیشنهاد‌ها و دستورالعمل‌هایی جهت بهبود ثبت علائم تجاری به متقاضی ارائه نماید.

گواهینامه و پیش‌نویس طرح ثبت علائم تجاری و طرح‌های صنعتی باید توسط اداره ثبت علائم تجاری تائید و به امضا برسد.

و درنهایت ثبت تمامی موضوعاتی که مربوط به مالکیت معنوی و صنعتی می‌شود. مثلاً ثبت اختراعات، علائم تجاری، برندها، علائم جمعی، طرح‌های صنعتی و … نیز توسط اداره ثبت علائم تجاری و سازمان ثبت‌اسناد و املاک کشور انجام می‌گیرد.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با کارشناسان تجاری و وکلای کار با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

سامانه ثبت علائم تجاری چیست ؟

اداره ثبت علائم تجاری از زیرمجموعه سازمان ثبت‌احوال و اسناد کشور به نشانی اینترنتی ipm.ssaa.ir می‌باشد. این اداره خدماتی نظیر ثبت طرح‌های صنعتی، اختراعات، برند و علائم تجاری را انجام می‌دهد.

وظایف اداره ثبت علائم تجاری چیست ؟

اداره ثبت علائم تجاری موظف است از ایده‌های مبتکرانه و نتیجه تلاش افراد در برابر اشخاص دیگر محافظت کند. تا این ایده‌ها و طرح‌های مبتکرانه مورد  سوءاستفاده و کپی برداری دیگران قرار نگیرد. که در متن مقاله به‌تفصیل خدمات و وظایف اداره را بیان کردیم.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: سامانه ثبت علائم تجاری و مالکیت معنوی در ایران |  ipm.ssaa.ir

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

حقوق مستمری بگیران بعد از فوت به چه کسانی تعلق می گیرد؟ همانطور که همه ما می‌دانیم زندگی در دنیا موقتی است و مرگ به زندگی همه ما خاتمه می‌دهد. اما هر فرد پس از فوت دارای اموال و منافعی می‌باشد که می‌بایست تکلیف آن‌ها مشخص گردد. برای مثال افراد مستمری بگیر که دارای حقوق ماهیانه هستند پس از فوت می‌بایست تکلیف حقوق آن‌ها معین شود. در ادامه قصد داریم در مورد حقوق مستمری بگیران بعد از فوت توضیحاتی را خدمتتان ارائه دهیم و اطلاعات مفیدی را در این خصوص بیان نماییم، با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: حقوق مستمری بگیران بعد از فوت | نحوه تقسیم – افرادی که حق استفاده دارند

حقوق مستمری بگیران بعد از فوت آن‌ها

مطابق قانون در صورت فوت فرد مستمری بگیر بازماندگان او می‌توانند از مستمری‌اش استفاده کنند و طبق قانون بازماندگان مالک حقوق مستمری فرد فوت شده هستند. اما برای اینکه بازماندگان بتوانند از حقوق فرد متوفی استفاده کنند می‌بایست فرد متوفی دارای شرایط زیر باشد:

اگر فرد فوت شده یکی از بیمه شدگانی باشد که بازنشسته شده است بازماندگان او می‌توانند از حقوقش استفاده نمایند.

در صورتی که فرد فوت شده از بیمه شدگانی باشد که قبل از فوت ‌به دلیل وقوع حادثه‌‌ای از کار افتاده است بازماندگان اجازه دریافت حقوق مستمری او را دارند.

اگر فرد بیمه شده و متوفی به علت وقوع حادثه‌‌ای در حین کار و یا برخی بیماری‌های حرفه‌‌ای فوت کند بازماندگان حق استفاده از مستمری او را خواهند داشت.

چه کسانی می‌توانند از حقوق مستمری بگیر متوفی استفاده کنند‌‌ ؟

طبق قانون نزدیک‌ترین افراد یا همان خانواده فرد متوفی بیمه شده می‌توانند از حقوق مستمری او استفاده کنند. این افراد به شرح زیر می‌باشند:

زوجه دائم فرد متوفی می‌تواند حقوق مستمری‌اش را بعد از فوت او دریافت کند.

شوهر می‌تواند پس از فوت همسرش که جزو بیمه شدگان است حقوق مستمری او را دریافت کند.

فرزند و فرزند خوانده فرد متوفی مستمری بگیر می‌توانند پس از فوت او از حقوق مستمری‌اش استفاده نمایند.

پدر و مادر متوفی می‌توانند در صورت فوت فرزندشان که جزو بیمه شدگان است از حقوق مستمری او استفاده نمایند.

نکته: توجه داشته باشید که این حقوق با توجه به نسبت افراد با فرد متوفی و درجه و طبقه وراثت به آن‌ها تعلق می‌گیرد. برای مثال اگر متوفی دارای فرزند و همسر باشد پدر و مادر او دیگر نمی‌توانند از حقوقش استفاده کنند.

برای دریافت حقوق مستمری فرد فوت شده چه باید کرد‌‌ ؟

برای دریافت حقوق مستمری فرد متوفی ابتدا می‌بایست به اداره بیمه مراجعه نمود و در آنجا احراز هویت شد. پس از احراز هویت مشخص می‌شود که چه مقدار از حقوق به شما تعلق دارد که با انجام برخی مراحل اداری به صورت ماه به ماه به حساب شما واریز می‌شود. اما برای این‌کار ابتدا باید توجه کنید که خودتان و فردی که قرار است حقوق او را دریافت کنید شرایط ذکر شده بالا را داشته باشید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حقوق مستمری بگیران بعد از فوت، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون حقوق مستمری بگیران بعد از فوت پاسخ دهند.

 

 

سوالات متدوال

حقوق مستمری چیست‌‌ ؟

وقتی فردی بیمه می‌شود در واقع خود را در برابر تمامی‌ حوادث بیمه نموده است و می‌تواند پس از بازنشستگی و… حقوق دریافت کند که توضیحات کامل‌تر در متن مقاله آمده است.

چه کسانی می‌توانند از حقوق متوفی مستمری بگیر استفاده کنند‌‌ ؟

همسر او، فرزند و فرزند خوانده‌اش، پدر و مادرش.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: حقوق مستمری بگیران بعد از فوت | نحوه تقسیم – افرادی که حق استفاده دارند

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

همه افراد در طول زندگانی خود کار و تلاش ‌‌‌‌می‌کنند تا بتوانند اموالی را به دست بیاورند تا در طول زندگی رفاه بیشتری داشته باشند. اما‌ نکته‌‌‌‌‌‌ای که حائز اهمیت است این است که اگر فرد فوت کند طبق قانون مال و اموال او به نزدیکانش به ارث خواهد رسید و هر کدام از آن‌‌‌‌‌ها به اندازه مشخصی از اموال او ارث خواهند برد. در ادامه قصد داریم در مورد ارثی که بعد از فوت فرزند به پدر و مادر ‌‌‌‌می‌رسد توضیحاتی را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: ارث فرزند به پدر و مادر | میزان ارث والدین – سهم الارث پدر و مادر

در صورت فوت فرزند اموال او به پدر و مادرش ارث ‌‌‌‌می‌رسد‌‌‌‌‌‌ ؟

در صورتی که فرز‌ند فوت کند ابتدا متأهل یا مجرد بودن او مورد بررسی قرار ‌‌‌‌می‌گیرد تا بتوان گفت که چه مقدار از اموال او به پدر و مادرش ارث ‌‌‌‌می‌رسد، در صورتی که فرز‌ند دارای همسر و فرز‌ند نباشد پدر و مادرش باز هم اموال او را به ارث خواهند برد.

میزان ارث پدر و مادر از اموال فرزند

همانطور که در بالا گفته شد اگر فرز‌ند دارای همسر و فرزند نباشد پدر و مادرش تمام اموال او را به ارث خواهند برد. در این صورت مادر یک سوم کل اموال فرز‌ند را پس فوت او به ارث خواهد برد و مابقی اموال ‌او نیز به ‌پدرش ‌‌‌‌می‌رسد.

اگر پدر یا ماد‌ر برای تقسیم ارث به توافق نرسند تکلیف چیست‌‌‌‌‌‌ ؟

در این‌مورد ‌‌‌‌می‌بایست هردوی آن‌‌‌‌‌ها به دادگاه رجوع کنند تا قاضی دادگاه با توجه به قوانین حقوقی ارث فرز‌ند را میان آن‌ها تقسیم کند و در این صورت هیچ مشکلی به وجود ‌‌‌‌نمی‌آید.

سهم ارث پدر و مادر از فرزند در صورت دارا بودن بدهی

در بعضی از موارد دیده ‌‌‌‌می‌شود که فرز‌ند دارای بدهی‌‌‌‌‌هایی است که بعد از فوت طلبکاران برای وصول طلب خود به پدر و مادرش رجوع ‌‌‌‌می‌نمایند. در این‌ مورد ممکن است این سوال پیش آید که‌ باید بدهی را بپردازم یا سهم ارث خود را بردارم؟

در این باره باید بگوییم پدر و مادر موظف هستند تمامی بدهی‌‌‌‌‌های فرز‌ندشان را که از ارث به جامانده پرداخت کنند و در این مورد پدر و مادر تا زمانی که تمام بدهی‌‌‌‌‌ها پرداخت نشده است ‌‌‌‌نمی‌توانند اموال فرز‌ند را به ارث ببرند. اما اگر بدهی‌‌‌‌‌ها پرداخت شود و بازهم ارثی از فرز‌ند به جا مانده باشد طبق قانون پدر و مادر ‌‌‌‌می‌توانند آن را به ارث ببرند.

اگر پدر و مادر قبل از دریافت ارث فرز‌ندشان فوت کنند تکلیف ارث چه ‌‌‌‌می‌شود‌‌‌‌‌‌ ؟

چنانچه پدر یا مادر قبل از اینکه فرصت کنند ارث فرز‌ند خود را دریافت کنند از دنیا بروند سهم ارث آن‌‌‌‌‌ها به وارثینشان تعلق خواهد گرفت.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ا‌رث فرزند به پدر و مادر، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ا‌رث فرزند به پدر و مادر پاسخ دهند.

 

سوالات متدوال

اگر فرزند دارای همسر و فرزند نباشد ارث او به چه کسی ‌‌‌‌می‌رسد‌‌‌‌‌‌ ؟

اگر فرز‌ند همسر و فرزند نداشته باشد تمام ارث ‌او‌ به پدر و مادرش ‌‌‌‌می‌رسد.

مادر پس از فوت فرزند چه مقدار از اموال او را به ارث ‌‌‌‌می‌برد‌‌‌‌‌‌ ؟

پس از فوت فرز‌ند مادر یک سوم کل اموال او را به ارث خواهد برد.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: ارث فرزند به پدر و مادر | میزان ارث والدین – سهم الارث پدر و مادر

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

آیا با اتحادیه طلا و سکه تهران آشنایی دارید؟ اصناف و مشاغل مختلف جهت اداره امور قانونی و حقوقی صاحبان مشاغل و مشتریان در رسته شغلی خود، اتحادیه‌های اصناف را راه‌اندازی می‌کنند. هر صنف در هر شهر اتحادیه مربوط به خود را دارد مانند اتحادیه طلا و سکه در شهر تهران که به امور صاحبان مشاغل مربوط به طلا و سکه در هر تهران می‌پردازد. در این مطلب به معرفی اتحادیه جواهر می‌پردازیم با ما در ادامه همراه باشد.

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری به کسب و کارها می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: اتحادیه طلا و سکه تهران | آدرس و تلفن اتحادیه جواهر و نقره تهران

معرفی اتحادیه طلا و سکه تهران

اتحادیه‌های اصناف در سراسر ایران برای رسیدگی به امور مشاغل و مشتریان آن‌ها راه‌اندازی می‌شوند. یکی از این اتحادیه‌های مهم در سطح  کشور، اتحادیه جواهر تهران است. اتحادیه‌های طلا و سکه تهران جهت رسیدگی به امور مربوط به مشاغل فروشندگان و سازندگان جواهر، طلا و نقره، در شهر تهران ایجادشده است. که زیر نظر اتاق اصناف و وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت دارد.

این اتحادیه حدود سه هزار عضو رسمی دارد. اعضای این مجموعه در 20 رسته شغلی مختلف فعالیت دارند. متخصصان و کارشناسان حوزه صنعت طلا  که از اعضای اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و سکه تهران هستند همواره در راستای رشد و ارتقاء این صنعت گام برداشته‌اند. اتحادیه سکه و طلا و جواهر تهران نیز همواره در تلاش است تا علاوه بر حل مشکلات صنفی، راهکارهای اساسی و حمایتی برای این صنعت و صنف ارائه نماید.

 

عضویت در اتحادیه طلا و سکه تهران

اگر شما قصد عضویت و فعالیت در اتحادیه طلا و سکه تهران را دارید. ابتدا باید یک واحد صنفی در حوزه طلا، سکه، جواهر و نقره از جمله فروشندگی یا ساخت طلا و جواهرات و … را راه‌اندازی نمایید و اقدام به دریافت جواز کسب از اتحادیه کنید. اما برای دریافت جواز کسب علاوه بر دارایی شرایط مخصوص و تکمیل مدارک لازم، شما ملزم به شرکت در دوره‌های آموزشی و قبولی در آزمون پایان دوره و دریافت گواهی قبولی هستید.

تا بدین ترتیب جواز کسب شما صادر و فعالیت شما در حوزه طلا و سکه آغاز شود. حال شما می‌توانید با پرداخت حق عضویت به یکی از اعضای این مجموعه تبدیل شوید و از خدمات اتحادیه بهره‌مند گردید.

وظایف و اهداف اتحادیه جواهر تهران

اتحادیه طلا و سکه تهران دارای وظایف متعددی است. اداره امور قانونی و حقوقی مربوط به صاحبان مشاغل در حوزه طلا و سکه و جواهر و نقره در شهر تهران بر عهده این اتحادیه است. اتحادیه طلای تهران به عنوان پل رابط و قانونی میان اتاق اصناف وزارت معدن با صاحبان شغل در این رسته عمل می‌کند. و نظارت بر اجرای قوانین صنفی را بر عهده دارد.

همچنین ارائه خدمات مربوط صدور جواز و سایر مراحل قانونی آن نیز بر عهده اتحادیه سکه تهران است.از طرفی اگر شما از مشتریان این صنف هستید و با مشکلی مواجه شدید می‌توانید از طریق این اتحادیه پیگیر شوید. بنابراین رسیدگی و پیگیری شکایات مشتریان و مراجعه‌کنندگان نیز از وظایف این اتحادیه است.

مهم‌ترین هدف اتحادیه افزایش رضایت صنفی، مراجعه‌کنندگان و مشتریان است. با توجه به این هدف اتحادیه همواره در تلاش برای بهبود کیفیت، افزایش سرعت و دقت و همچنین رعایت صحت و درستی در ارائه خدمات می‌باشد.

هدف سوم اتحادیه که در راستای بهبود ارائه خدمات است، آموزش و به‌روزرسانی نیروی انسانی می‌باشد. بدین ترتیب کیفیت کار، انگیزه خدمت و فرهنگ کاری در اتحادیه ارتقاء می‌یابد. درنهایت و هدف پایانی اتحادیه بهبود اطلاع‌رسانی و پاسخگویی یا به عبارتی پشتیبانی سریع و درست و خدمات مشاوره به مشتریان و اعضا است.

سایت اتحادیه طلا و سکه تهران

اتحادیه طلا و سکه تهران دارای یک سایت اینترنتی به نشانی www.estjt.ir است. که متقاضیان و اعضاء و … می‌توانند با مراجعه به این سایت از خدمات آن بهره‌مند شوند. اخبار مهم مربوط به اتحادیه و بازار طلا و سکه در این سایت قابل‌مشاهده است. از جمله ویژگی‌های سایت www.estjt.ir ارائه قیمت به‌روز سکه و طلا است.

سایت اینترنتی اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و سکه تهران خدمات متعددی را به مراجعه‌کنندگان خود ارائه می‌نماید. متقاضیان در این سایت می‌توانند از آموزش‌های لازم برای دریافت جواز کسب خود و زمان و نحوه برگزاری آزمون پایان دوره آموزشی بهره‌مند و مطلع شوند. همچنین دیگر خدمات اینترنتی این سایت عبارت‌اند از امکان ثبت شکایت از طریق سایت، جستجوی طلای به سرقت رفته، جستجوی واحد صنفی و همچنین امکان پرداخت حق عضویت صنف که مختص اعضا صنف است.

آدرس و تلفن اتحادیه طلا و سکه تهران

مجموعه اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا تهران در شهر تهران، خیابان سهروردی جنوبی، خیابان شهید ملایری پور غربی و پلاک 53 واقع‌شده است. ساعات کاری این اتحادیه 8 صبح الی 2 بعدازظهر است. و در روزهای شنبه تا چهارشنبه این مجموعه آماده خدمت‌رسانی به مراجعین حضوری است.

کد پستی این مجموعه ۱۵۷۹۷۱۳۸۱۱و شماره فکس آن ۸۸۸۳۶۳۵۲ می‌باشد.همچنین در صورت تمایل به  استفاده از روش تماس تلفی، اتحادیه طلا و سکه تهران دارای خطوط تلفنی متعدد است. که شامل ۸۸۳۰۲۱۱۱، ۸۸۸۳۲۴۶۱، ۸۸۸۳۶۳۴۲، ۸۸۸۲۹۶۲۳، ۸۸۸۱۱۴۷۶، ۸۸۸۳۶۳۴۱، ۸۸۸۳۶۳۴۰، ۸۸۸۲۹۳۵۶، و البته با پیش‌شماره 021 می‌شود.

علاوه بر این‌ روش‌ها همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم مجموعه اتحادیه طلا و سکه تهران دارای یک سایت اینترنتی است. و شما می‌توانید در صورت تمایل به این سایت با نشانی www.estjt.ir مراجعه نمایید. و اطلاعات تکمیلی از خدمات و وظایف این اتحادیه کسب نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی و تجاری به کسب و کارها می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

اتحادیه سکه و طلای تهران چیست ؟

اتحادیه‌های طلا و سکه تهران جهت رسیدگی به امور مربوط به مشاغل فروشندگان و سازندگان جواهر، طلا و نقره، در شهر تهران ایجادشده است. که زیر نظر اتاق اصناف و وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت دارد.

خدمات سایت اینترنتی اتحادیه طلا و سکه تهران چیست ؟

در این سایت می‌توانید از آموزش‌های لازم برای دریافت جواز کسب خود و زمان و نحوه برگزاری آزمون پایان دوره آموزشی بهره‌مند و مطلع شوید. و امکان ثبت شکایت ، جستجوی طلای به سرقت رفته، جستجوی واحد صنفی و همچنین امکان پرداخت حق عضویت صنف در این سایت وجود دارد.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: اتحادیه طلا و سکه تهران | آدرس و تلفن اتحادیه جواهر و نقره تهران

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

خداوند در وجود انسان نیاز‌هایی را قرارداده است و راه‌های درست برطرف کردن آن‌ها را نشان داده است. یکی از نیاز‌های بشر نیاز جنسی و برقراری رابطه جنسی است. برطرف کردن این نیاز از طریق مشروع و درست مانند ازدواج هیچ مانعی ندارد. اما زمانی که شخصی بخواهد این نیاز خود را از راه خلاف مانند به زور و یا تجاوز بر طرف نماید جرم است. در این مطلب به بررسی زنای عنف می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: زنای عنف | تعریف جرم و راه‌های اثبات زنای به عنف

زنای به عنف

زنا به معنای برقراری رابطه جنسی و دخول با غیر از همسر است. فرقی در زن و مرد نیست و هم مرد و هم زن اگر به غیر از همسر خود با دیگری رابطه جنسی کامل داشته باشند زنا رخ داده است. بر اساس ماده 221 قانون مجازات اسلامی زنا عبارت است از ارتباط جنسی مرد و زنی که بین آن‌ها ازدواج دائم یا موقتی وجود ندارد و رابطه آن‌ها وطی به شبهه نیز نباشد. زنا فقط زمانی رخ می‌دهد که دخول آلت مرد بر اندام جنسی زن به اندازه ختنه گاه صورت گیرد در غیر این صورت و کمتر از آن زنا نیست.

زنا دارای انواعی است یکی از آن‌ها زنای به عنف می‌باشد. عنف در لغت به معنای بی‌رحمی و خشونت است. زنا‌ی عنف به معنای زنا کردن با زن بدون رضایت او و با خشونت و اجبار است. به طوری که زن نمی‌خواهد اما مرد با زور و خشونت و کتک او را مجبور به رابطه می‌کند.

در حکم زنا‌ی عنف

گاهی پیش می‌آید که مرد زنی را مجبور به برقراری رابطه جنسی می‌نماید اما این کار را بدون این که از زور و خشونت استفاده کند انجام می‌دهد. به طور مثال او را فریب داده و به او داروی بیهوشی می‌دهد یا زن را مست می‌کند و در این حال با او زنا می‌کند. بر اساس تبصره دو ماده 224 قانون مجازات اسلامی در صورتی که کسی با زنی بدون رضایت او زنا کند ولی به زور متوسل نشود در حکم زنا‌ی عنف است.

همچنین مواردی مانند اغفال و فریب دختران نابالغ یا تهدید و ترساندن ایشان که موجب اجبار آن‌ها شود یا چنانچه استفاده از خشونت و زور صورت نگرفته اما چون زن مجبور شده و برخلاف میلش رابطه برقرار کرده در حکم به عنف است.
مجازات زنای عنف

در قانون مجازات اسلامی برای زنا‎ی عنف مجازات تعیین شده است و شخص زانی به حد ز‌نا محکوم می‌شود. حد زنا در این مورد اعدام است. بر اساس ماده 224 قانون مجازات زانی به عنف اعدام می‌شود.

همچنین اگر در این مورد زن باکره باشد مرتکب علاوه بر اعدام باید ارش بکارت و مهرالمثل زن را بپردازد. ولی اگر باکره نباشد فقط باید مهرالمثل پرداخت کند و اعدام می‌شود.

راه‌های اثبات زنای به عنف

برای اثبات زنا به طور کلی سه راه وجود دارد که در زنای عنف نیز همین گونه است. از قبیل:

1/ اقرار: به معنای شهادت دادن زانی بر علیه خود است. اقرار به طور کلی به معنای این است که شخص جرم خود را اعلام کند و بر علیه خود سخن بگوید. در زنای به عنف زانی عاقل و بالغ باید 4 بار به اراده خود اقرار به زنای عنف کند و این اقرار فقط زمانی ارزش دارد که نزد قاضی باشد.

2/ شهادت: شاهدان باید 4 مرد عادل یا سه مرد و دو زن عادل باشند. شاهدان باید شهادت به وقوع زنا دهند و این موضوع را خود دیده باشند.

3/ علم قاضی: این که قاضی چگونه نسبت به وقوع زنا علم پیدا می‌کند در زمان‌های مختلف متفاوت است. در زمان حاضر با پیشرفت فناوری و علم راه‌های زیادی وجود دارد برای اینکه قاضی متوجه شود شخصی به زور با دیگری زنا کرده است. به طور مثال گزارش پزشکی قانونی یا فیلم ضبط شده.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

برای دریافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقی در مورد زنای به عنف می‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی وکیل دات کام بهره ببرید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ز‌نای به عنف، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ز‌نای به عنف پاسخ دهند.

 

سوالات متداول

زنای به عنف چیست ؟

زنای مرد با زن همراه با خشونت و زور زنای عنف است که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

مجازات زنای عنف چیست ؟

در این مورد حد زنا اعدام است که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

چگونه باید زنای عنف را اثبات نمود ؟

از طریق اقرار زانی، شهادت شهود و علم قاضی ثابت می‌شود که در مطلب به تفصیل توضیح داده شده است.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021
منبع: زنای عنف | تعریف جرم و راه‌های اثبات زنای به عنف

  • پویا عبدی