مشاوره حقوقی وکیل دات کام

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی

مشاوره حقوقی وکیل دات کام

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی

برترین سامانه مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و آنلاین کشور در تمامی زمینه های حقوقی از جمله حقوقی ، کیفری، قرارداد، ثبت شرکت ، کیفری ، خانواده و....

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

مهریه زن خیانتکار

موانع نکاح

خیار غبن

نرم افزار اظهارنامه مالیاتی

وکیل کار

دادخواست خلع ید

اجرت المثل ایام زوجیت

خیارات قانونی

واخواهی چیست

جرایم منافی عفت

دستور تخلیه

مرخصی زایمان

چک کیفری

منع کار اجباری در نظام‌های حقوقی

شورای عالی کار | تعریف – وظایف و مسئولیت‌های قانونی – اعضا

استعلام سند ملک

افترا | بررسی جرم و ارکان آن – مجازات – انواع – افترای قولی و فعلی

کفالت | تعریف – شرایط – موارد بری‌الذمه شدن کفیل – پایان عقد کفالت

موارد عزل مدیر ساختمان | بررسی پایان یافتن کار مدیر یا عزل او

صلح عمری | تعریف – بررسی مزایا – آثار حقوقی و ارکان – شرایط

قرارداد اجاره | انواع و اوصاف – بررسی آثار حقوقی – انعقاد قرارداد

معامله فضولی | بررسی چیستی – آثار – حکم این معامله در قانون مدنی

عقد معین و عقد نامعین | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

عقد معوض و عقد مجانی | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

عقد تملیکی و عقد عهدی | تعریف – بررسی احکام و قواعد – تفاوت‌ها

الزام به تعهد | تعهد به انجام کار در قرارداد

بطلان معامله | موارد بطلان و عدم‌ بطلان عقد – شرایط – آثار حقوقی

عقد معلق و عقد منجز | تعریف قانونی – احکام و آثار – بررسی تفاوت‌ها

زمان دریافت دستمزد در جعاله

وکالت بلاعزل بعد از فوت

۴۳ مطلب در فروردين ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مراجعه به اتحادیه صنف کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران برای انجام امور مربوط به صدور و تمدید و غیره دیگر به مانند گذشته ضرورت ندارد. آش، حلیم و کباب از غذاهای سنتی و دلپذیر ایرانی است که در میان ایرانیان اعم از پیر و جوان دارای محبوبیت بالایی است. همین محبوبیت باعث شده تا در هر محله‌ای حداقل یک یا دو مغازه به این حرفه مشغول باشند. رونق بازار فروش حلیم و آش و کباب سبب شکل گیری واحدهای صنفی متعددی در این زمینه گشته است. مجموع این اصناف دارای اتحادیه‌ای در شهر تهران هستند. این اتحادیه در سال 1315 تاسیس گردید و می‌توان بدون شک آن را یکی از قدیمی ترین اتحادیه‌های تهران دانست. در ادامه به معرفی اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران می‌پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران

اعضای اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

هر شخصی که مشغول به حرفه تهیه ی غذاهای سنتی اعم از کباب، آش و حلیم است و پروانه کسب نیز دارد جزو اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه محسوب می‌گردد. هدف از تشکیل این اتحادیه حفظ و حمایت از حقوق صنفی و پیشرفت اقتصادی است. حداقل تعداد برای تشکیل اتحادیه باید ۵۰ صنف باشد.

در حال حاضر بالغ بر 20000 عضو در این اتحادیه حضور دارند و 9000 واحد صنفی بدون جواز و متقاضی کسب جواز از این اتحادیه هستند.

هیات مدیره اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

هیئت رییس این اتحادیه دارایی 7 عضو می‌باشد. این اتحادیه دارای یک رئیس می باشد که در حال حاضر ریاست اتحادیه با حسین محمدی است . بعد از رئیس یک نایب رئیس اول و یک نائب رئیس دوم می‌باشد. این اتحادیه دارای یک خزانه دار و بازرس و یک عضو می‌باشد. مدت زمان عضویت در هیات رئیس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هیات رئیس بلامانع می‌باشد. برای ثبت نام داوطلبین انتخابات اتحادیه های صنفی کلیک کنید. جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

وظائف اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه وظائف زیر را برعهده دارد :

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه‌های عمومی

۳/تنظیم بودجه سال بعد اتحادیه. این برنامه بودجه باید حداکثر تا اول بهمن هر سال برای رسیدگی و تصویب به اتاق اصناف تحویل داده شود.

۴/تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف.

۵/ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی، حرفه‌ای و هنری هر فرد صنفی، مستقلا یا با کمک سازمان‌های دولتی و خصوصی. همچنین همکاری‌های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات

۶/ایجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه‌های پزندگان آش و حلیم و غذاهای سنتی و کبابی ها  و تغییرات لازم در هریک و تحویل به اتاق اصناف به منظور رسیدگی و تصویب

۷/ تدوین آئین نامه‌های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی

۸/ نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات پزندگان آش و حلیم و غذاهای سنتی و کبابی ها  می‌گیرد

۹/تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفی پزندگان آش و حلیم و غذاهای سنتی و کبابی ها  برای متقاضیان پروانه‌های جدید

۱۱/ تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان و نظارت بر حسن انجام کار و رعایت مقررات واصول کسب توسط پزندگان آش و حلیم و غذاهای سنتی و کبابی ها

۱۲/ معرفی یک نفر از میان اعضا به عنوان نماینده اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه در اتاق اصناف تهران

جهت دریافت جواز کسب آش و حلیم کلیک کنید.

منبع درآمد اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

هر اتحادیه‌ای هزینه‌هایی دارد که برای پرداخت این هزینه‌ها نیاز به یک یا چند منبع درآمد است. اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه درآمد خود را از طرق زیر تامین می‌نماید؛

۱/ حق عضویت پرداخت شده چه از سوی اعضای جدید که باید حق ورودی هم بپردازند و چه از سوی اعضای قدیمی که فقط عضویت خود را تمدید می‌کنند.

۲/ دریافتی از طریق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشی، اداری، فنی و انتشاراتی

۳/ کمک‌های اتاق اصناف به این اتحادیه که با تایید و نظارت کمیسیون‌ صورت می‌گیرد

۴/ هدایای اهدائی و اعانات

برای آشنایی با نحوه صدور و تمدید جواز کسب کلیک کنید.

آدرس و شماره تماس اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران و حومه

خیابان شریعتی، خیابان ملک، نبش کوچه میرمجتهدی، ساختمان شماره ۱ واحد ۳

تلفن های اتحادیه:

۷۷۶۳۹۶۵۸

۷۷۶۳۹۶۵۹

۷۷۵۱۴۳۳۶

فاکس:

۷۷۶۳۳۲۶۲

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه کبابی و حلیم و پزندگان آش و غذاهای سنتی تهران

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

مرجع صادر کننده جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه فروش گوشت لخت گوسفندی علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب قصابی و گوشت گوسفندی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی

آیا گرفتن جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در قصابی و گوشت گوسفندی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحادیه صنف آهن فروشان می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف فروشندگان آهن، فولاد و فلزات تهران مجوز لازم برای 2 رسته زیر را با حداقل مساحت 12 مترمربع اعلام شده صادر می‌‍کند.

1-  تهیه و توزیع گوشت گوسفندی

2-  دفتر تهیه و پخش گوشت گوسفندی

شرایط دریافت پروانه کسب قصابی و گوشت گوسفندی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسایل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی ماست بندی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز لبنیات فروشی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحادیه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز قصابی و گوشت گوسفندی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 10.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی قصابی و گوشت گوسفندی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب قصابی و گوشت گوسفندی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب قصابی و گوشت گوسفندی

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

آیا به دنبال آدرس و تلفن اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران هستید؟ گوشت یکی از اصلی ترین مواد مغزی در سبد خانوار ایرانی است. مواد اولیه بسیاری از غذاهای ایرانیان گوشت گوسفندی است. از طرفی در طی سال های اخیر دامداری در تمام سطح ایران گسترش یافته است. این نیاز به عرضه و تقاضا برای گوشت گوسفندی سبب شده تا اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی در تهران شکل بگیرد. این صنف هم مانند سایر اصناف برای رسیدگی به فعالان در این صنف دارای اتحادیه مخصوص به خود است که در این مطلب به معرفی این اتحادیه می‎پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران

اعضای اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران

هر شخصی که مشغول به تهیه و توزیع گوشت گوسفندی است و پروانه کسب نیز دارد جزو اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران محسوب می‌گردد. هدف از تشکیل این اتحادیه حفظ و حمایت از حقوق صنفی و پیشرفت اقتصادی است. حداقل تعداد برای تشکیل اتحادیه باید ۵۰ صنف باشد. جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

هیات مدیره اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران

هیئت رییس اتحادیه گوشت گوسفندی در ایران دارایی 7 عضو می‌باشد. این اتحادیه دارای یک رئیس است. بعد از رئیس یک نایب رئیس اول و یک نائب رئیس دوم می‌باشد. این اتحادیه دارای یک خزانه دار و بازرس و یک عضو می‌باشد. مدت زمان عضویت در هیات رئیس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هیات رئیس بلامانع می‌باشد.

وظائف اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران

اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران وظائف زیر را برعهده دارد.

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه‌های عمومی

۳/تنظیم بودجه سال بعد اتحادیه. این برنامه بودجه باید حداکثر تا اول بهمن هر سال برای رسیدگی و تصویب به اتاق اصناف تحویل داده شود.

۴/تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف.

۵/ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی، حرفه‌ای و هنری هر فرد صنفی، مستقلا یا با کمک سازمان‌های دولتی و خصوصی. همچنین همکاری‌های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات

۶/ایجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه‌های تهیه کنندگان و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی و تغییرات لازم در هریک و تحویل به اتاق اصناف به منظور رسیدگی و تصویب

۷/ تدوین آئین نامه‌های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی

۸/ نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات گوشت فروشی ها می‌گیرد

۹/تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفی تهیه و توزیه کنندگان گوشت برای متقاضیان پروانه‌های جدید

۱۱/ تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان و نظارت بر حسن انجام کار و رعایت مقررات واصول کسب توسط فروشندگان گوشت

۱۲/ معرفی یک نفر از میان اعضا به عنوان نماینده اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران اتاق اصناف تهران

منبع درآمد اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت‌گوسفندی تهران

هر اتحادیه‌ای هزینه‌هایی دارد که برای پرداخت این هزینه‌ها نیاز به یک یا چند منبع درآمد است. اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران درآمد خود را از طرق زیر تامین می‌نماید؛

۱/ حق عضویت پرداخت شده چه از سوی اعضای جدید که باید حق ورودی هم بپردازند و چه از سوی اعضای قدیمی که فقط عضویت خود را تمدید می‌کنند.

۲/ دریافتی از طریق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشی، اداری، فنی و انتشاراتی

۳/ کمک‌های اتاق اصناف به این اتحادیه که با تایید و نظارت کمیسیون‌ صورت می‌گیرد

۴/ هدایای اهدائی و اعانات

برای آشنایی با نحوه صدور و تمدید جواز کسب کلیک کنید.

آدرس و شماره تماس اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران

خیابان ولیعصر چهارراه گمرک مقابل مهدیه پلاک ۴۳۰

تلفن تماس: 55383411

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه صنف تهیه و توزیع گوشت گوسفندی تهران

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

فوت مالک سرقفلی

آیا از قوانین مربوط به فوت مالک سرقفلی اطلاع دارید؟ سرقفلی یک اصطلاح تجاری و اقتصادی است. در توضیح سرقفلی می‌توان گفت مبلغی است که مستأجر در ابتدای انعقاد قرارداد اجاره به موجر می‌دهد که توسط این مبلغ مستأجر می‌تواند امتیازاتی را به دست آورد. البته ممکن است بدون پرداخت مبلغی از جانب مستأجر و تنها به صورت شروط ضمن عقد اجاره این امتیازات به مستأجر داده شود. حال در این شرایط اگر مستأجر قصد کند از این امتیازات اسقاط کند موجر باید هزینه سرقفلی را به مستأجر بدهد. در ادامه این مقاله به این مسئله می‌پردازیم که با فوت مالک سرقفلی چه اتفاقی برای امتیاز سرقفلی می‌افتد. در صورتی که در این زمینه دچار مشکلاتی هستید می‌توانید از خدمات وکیل کار استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: فوت مالک سرقفلی

فوت مالک سرقفلی

سرقفلی در واقع به نوعی اجاره منافع یک مغازه یا یک ملک تجاری است. نکته قابل توجه این است که سرقفلی مانند سایر اموال منقول و غیرمنقول شخص فوت شده دارای ارزش مالی است. بنابراین در اثر فوت مالک سرقفلی، این امتیاز مانند اموال دیگر به وارثان متوفی می‌رسد.

حال ممکن است سرقفلی منافع مغازه باشد و یا مبلغی باشد که مستأجر در ابتدای عقد قرارداد پرداخت کرده یا مبلغی که توسط موجر بعداً به مستأجر پرداخت می‌گردد. در تمامی این حالات ورثه به‌عنوان جانشین متوفی خواهند بود و امتیاز مالکیت سرقفلی را ارث خواهند برد. در صورت وجود تعدد ورثه با درخواست انحصار وراثت سهم هر یک از آن‌ها از سرقفلی مشخص می‌گردد و سرقفلی وارد دارایی وراث می‌شود. برای آشنایی بیشتر با حق سرقفلی کلیک کنید.

انحصار وراثت پس از فوت مالک سرقفلی

انحصار وراثت به طور کلی به معنی تعیین تعداد وراث و سهم هر یک از آن‌ها از اموال و ماترک متوفی می‌باشد. جهت انجام مراحل انحصار وراثت، وراث از طریق دادگاه یا شورای حل اختلاف اقدام می‌نمایند. در واقع وراث از دادگاه یا شورای حل اختلاف تقاضا می‌نمایند که تعداد ورثه و سهم هر یک از آن‌ها از ماترک متوفی را مشخص نمایند.

بنابراین همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم سرقفلی نیز جزء اموال متوفی محسوب می‌شود. لذا سرقفلی مانند سایر اموال منقول و غیرمنقول متوفی به وراث ارث می‌رسد. بنابراین سرقفلی نیز هنگام انحصار وراثت در لیست اموال متوفی قرار می‌گیرد تا توسط دادگاه یا شورای حل اختلاف بررسی گردد و مانند سایر اموال برای هر یک از وراث سهمی از سرقفلی در نظر گرفته می‌شود.

وراث و سرقفلی مشاع

بعد از فوت مالک سرقفلی وراث سرقفلی را به ارث می‌برند. طبیعتاً اگر وارث تنها یک نفر باشد تمام حقوق و امتیازات سرقفلی به او می‌رسد. این وارث تنها مالک سرقفلی می‌شود؛ اما اگر تعدد ورثه وجود داشته باشد هر یک از آن‌ها از سرقفلی سهم دارند. بنابراین مالکیت سرقفلی دیگر به صورت مشترک خواهد بود. یعنی همه وراث به صورت مشاع مالک سرقفلی هستند. گاهی ممکن است برخی از ورثه تمایلی به ادامه این مالکیت مشاع بر سرقفلی را نداشته باشند. همچنین ممکن است وراث به عنوان مالکین مشرکت در اداره سرقفلی و یا نحوه استفاده از سرقفلی در میان خود به توافق نرسند. در چنین شرایطی وراث می‌توانند به دادگاه مراجعه کرده و از دادگاه تقاضای انتقال سرقفلی را نمایند.

حق سرقفلی، انتقال به غیر و انتقال به وراث

انتقال سرقفلی به دیگران باید با توجه به شرایط ذکر شده در قرارداد اجاره انجام گیرد. گاهی ممکن است در قرارداد اجاره سرقفلی شرط عدم انتقال حق سرقفلی به غیر ذکر شود. یعنی طبق این شرط مالک سرقفلی یا وارث وی نمی‌توانند حق سرقفلی را تا زمانی که در اجاره مستأجر است به شخص دیگری منتقل نمایند.

البته نکته مهم این است که هر یک از ورثه می‌توانند سهم خود از سرقفلی را به دیگر وراث منتقل کنند. حتی اگر در اجاره سرقفلی شرط عدم انتقال سرقفلی ذکر شده باشد باز هم مانع از این انتقال نمی‌شود. زیرا انتقال سهم سرقفلی به سایر وراث به عنوان انتقال به غیر محسوب نمی‌شود. این امر در تمامی دادگاه‌ها پذیرفته شده است.

تفاوت ارث سرقفلی با حق کسب و پیشه

سرقفلی با حق کسب و پیشه بسیار متفاوت است. حق کسب و پیشه یک نهاد حقوقی است. قانون در زمینه حق کسب و پیشه مالک را مجبور به تمدید قرارداد اجاره می‌نمود. در واقع تمدید اجاره در حق کسب و پیشه یک قرارداد اجباری بود. ولی سرقفلی برخلاف حق کسب و پیشه اجباری و تحمیلی نیست. اجاره سرقفلی نوعی اجاره با شرایط خاص به حساب می‌آید. در سرقفلی برای مستأجر امتیازاتی نظیر تمدید اجاره در سال‌های بعد و مواردی از این دست در نظر گرفته می‌شود.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

در صورت فوت مالک سرقفلی چه اتفاقی می‌افتد ؟

سرقفلی مانند سایر اموال منقول و غیرمنقول متوفی دارای ارزش مالی است، بنابراین در اثر فوت مالک سرقفلی مانند اموال دیگر به وارثان متوفی می‌رسد.

سهم هر یک از وراث از سرقفلی چگونه تعیین می‌شود ؟

سرقفلی هنگام انحصار وراثت در لیست اموال متوفی قرار می‌گیرد و توسط دادگاه یا شورای حل اختلاف بررسی می‌شود تا برای هر یک از وراث سهمی از سرقفلی در نظر گرفته می‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: فوت مالک سرقفلی

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

مرجع صادر کننده جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه لبنیاتی علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب ماست بندی و لبنیات فروشی را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی

آیا گرفتن جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه در ماست بندی و لبنیات فروشی را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحادیه صنف آهن فروشان می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف فروشندگان آهن، فولاد و فلزات تهران مجوز لازم برای 7 رسته زیر را با مساحت اعلام شده صادر می‌‍کند.

1 – خرده فروشی فرآورده های لبنی (با حداقل مساحت لازم 15 متر مربع) کد آیسیک 522231

2 – لبنیات فروش و ماست بندی ( با حداقل مساحت لازم 36 متر مربع) کد آیسیک 522232

3 – ماست بندی (با حداقل مساحت لازم 26 متر مربع) کد آیسیک 152002

4 – تولید کشک (با حداقل مساحت لازم 24 متر مربع) کد آیسیک 152003

5- کشک سایی و ماست بندی به صورت مکانیزه (با حداقل مساحت لازم 40 متر مربع) کد آیسیک 152007

6- عمده فروشی لبنیات (با حداقل مساحت لازم 36 متر مربع) کد آیسیک 512821

7- تولید فرآورده های لبنی (با حداقل مساحت لازم 26 متر مربع) کد آیسیک 152008

شرایط دریافت پروانه کسب ماست بندی و لبنیات فروشی

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسایل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی ماست بندی

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز لبنیات فروشی

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحادیه صنف آهن فروشان تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز ماست بندی و لبنیات فروشی چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 10.000.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی ماست بندی و لبنیات فروشی چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب ماست بندی و لبنیات فروشی در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب ماست بندی و لبنیات فروشی

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران واقع در منطقه بهارستان مرجع رسیدگی به امور کسبه و فعالان در حوزه ماست بندی و لبنیاتی های تهران می‌باشد. شیر از خوراکی‌های مغزی و پرخاصیت است که همه افراد جامعه در هر سنی به آن نیاز دارند. بسیاری از مغازه‌ها در سطح شهر به فروش شیر و سایر محصولا لبنی مانند پنیر، کشک، دوغ و … می‌پردازند. از مجموع این فروشگاه‌ها صنف لبنیات به وجود می‌آید. این صنف دارای اتحادیه‌ای در تهران است. در این مطلب به معرفی اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران می پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران

اعضای اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران

هر شخصی که مشغول به حرفه فروش لبنیات است و پروانه کسب نیز دارد جزو اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران محسوب می‌گردد. هدف از تشکیل این اتحادیه حفظ و حمایت از حقوق صنفی و پیشرفت اقتصادی است. حداقل تعداد برای تشکیل این اتحادیه باید ۵۰ صنف است.

هیات مدیره اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران

هیئت رییس این اتحادیه دارایی 7 عضو می‌باشد. این اتحادیه دارای یک رئیس است. بعد از رئیس یک نایب رئیس اول و یک نائب رئیس دوم می‌باشد. این اتحادیه دارای یک خزانه دار و بازرس و یک عضو می‌باشد. مدت زمان عضویت در هیات رئیس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هیات رئیس بلامانع می‌باشد. جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

وظائف اتحادیه‌صنف فروشندگان لبنیات تهران

اتحادیه‌صنف فروشندگان لبنیات تهران وظائف زیر را برعهده دارد.

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه‌های عمومی

۳/تنظیم بودجه سال بعد اتحادیه. این برنامه بودجه باید حداکثر تا اول بهمن هر سال برای رسیدگی و تصویب به اتاق اصناف تحویل داده شود.

۴/تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف.

۵/ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی، حرفه‌ای و هنری هر فرد صنفی، مستقلا یا با کمک سازمان‌های دولتی و خصوصی. همچنین همکاری‌های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات

۶/ایجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه‌های فروشندگان لبنیات و تغییرات لازم در هریک و تحویل به اتاق اصناف به منظور رسیدگی و تصویب

۷/ تدوین آئین نامه‌های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی

۸/ نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات لبنیات فروشی ها  می‌گیرد

۹/تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفی لبنیات فروشان برای متقاضیان پروانه‌های جدید

۱۱/ تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان و نظارت بر حسن انجام کار و رعایت مقررات واصول کسب توسط فروشندگان لبنیات

۱۲/ معرفی یک نفر از میان اعضا به عنوان نماینده اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران در اتاق اصناف تهران

منبع درآمد اتحادیه‌صنف فروشندگان‌لبنیات تهران

هر اتحادیه‌ای هزینه‌هایی دارد که برای پرداخت این هزینه‌ها نیاز به یک یا چند منبع درآمد است. اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران درآمد خود را از طرق زیر تامین می‌نماید؛

۱/ حق عضویت پرداخت شده چه از سوی اعضای جدید که باید حق ورودی هم بپردازند و چه از سوی اعضای قدیمی که فقط عضویت خود را تمدید می‌کنند.

۲/ دریافتی از طریق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشی، اداری، فنی و انتشاراتی

۳/ کمک‌های اتاق اصناف به این اتحادیه که با تایید و نظارت کمیسیون‌ صورت می‌گیرد

۴/ هدایای اهدائی و اعانات

برای آشنایی با نحوه صدور و تمدید جواز کسب کلیک کنید.

آدرس و شماره تماس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران

تهران، منطقه 12، محله بهارستان، خیابان انقلاب، خیابان قائدی (هدایت)، کوچه شام بیاتی، پلاک 8

021-77532065

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

دانه هایی‌خوراکی هر کدام دارای خواص منحصر به خود هستند. برای استفاده از برخی از این دانه‌ها حتما باید عصاره آن‌ها گرفته شود. عصاره به معنای مایعی است که در اثر تقطیر، فشردن یا جوشاندن با کمک یک حلال مانند آب به دست می‌آید. به طور مثال دانه کنجد هم قابل عصاره گیری و هم قابل حلوا سازی می‌باشد. یکی از مشاغل به وجود آمده و مرتبط با اینکار شغل حلواسازی و عصاره گیری می‌باشد. در ادامه به معرفی اتحادیه صنف حلواساز و عصار تهران که مرجع صدور و رسیدگی به امور جوازهای شاغلین است، می‌پردازیم. برای آشنایی بیشتر با مرجع بالاتر این اتحادیه یعنی اتاق اصناف تهران کلیک کنید.

هر شخصی که شاغل در زمینه عصاره گیری و حلواپزی است و پروانه کسب نیز دارد جزو اتحادیه صنف حلواساز و عصار تهران محسوب می‌گردد. هدف از تشکیل این اتحادیه حفظ و حمایت از حقوق صنفی و پیشرفت اقتصادی است. حداقل تعداد برای تشکیل اتحادیه باید ۵۰ صنف باشد.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: اتحادیه صنف حلواساز و عصار تهران

هیات مدیره اتحادیه صنف حلواساز و عصار تهران

هیئت رییس اتحادیه دارای 7 عضو می‌باشد. این اتحادیه دارای یک رئیس است. بعد از رئیس یک نایب رئیس اول و یک نائب رئیس دوم مسئول است. اتحادیه حلواساز و عصار دارای یک خزانه دار و بازرس و یک عضو می‌باشد. مدت زمان عضویت در هیات رئیس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هیات رئیس بلامانع می‌باشد. جهت شرکت در انتخابات این اتحادیه می‌توانید از طریق سامانه ساران اقدام کنید.

وظائف سندیکای حلواسازوعصار تهران

اتحادیه صنف حلواساز و عصار تهران وظائف زیر را برعهده دارد :

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه‌های عمومی

۳/تنظیم بودجه سال بعد اتحادیه. این برنامه بودجه باید حداکثر تا اول بهمن هر سال برای رسیدگی و تصویب به اتاق اصناف تحویل داده شود.

۴/تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف.

۵/ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی، حرفه‌ای و هنری هر فرد صنفی، مستقلا یا با کمک سازمان‌های دولتی و خصوصی. همچنین همکاری‌های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات

۶/ایجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه‌های نانوایان و تغییرات لازم در هریک و تحویل به اتاق اصناف به منظور رسیدگی و تصویب

۷/ تدوین آئین نامه‌های مالی، استخدامی، اداری، آموزشی، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی

۸/ نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات عصاره گیری ها و حلوا سازی‌ها می‌گیرد.

۹/تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفی عصاره گیری ها و حلوا پزی ها برای متقاضیان پروانه‌های جدید

۱۱/ تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان و نظارت بر حسن انجام کار و رعایت مقررات واصول کسب توسط عصاره گیری ها و حلوا فروشان

۱۲/ معرفی یک نفر از میان اعضا به عنوان نماینده اتحادیه صنف حلواساز و عصار تهران در اتاق اصناف تهران

منبع درآمد اتحادیه صنف حلواساز و عصار تهران

هر اتحادیه‌ای هزینه‌هایی دارد که برای پرداخت این هزینه‌ها نیاز به یک یا چند منبع درآمد است. اتحادیه صنف حلواساز و عصار تهران درآمد خود را از طرق زیر تامین می‌نماید؛

۱/ حق عضویت پرداخت شده چه از سوی اعضای جدید که باید حق ورودی هم بپردازند و چه از سوی اعضای قدیمی که فقط عضویت خود را تمدید می‌کنند.

۲/ دریافتی از طریق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشی، اداری، فنی و انتشاراتی

۳/ کمک‌های اتاق اصناف به این اتحادیه که با تایید و نظارت کمیسیون‌ صورت می‌گیرد

۴/ هدایای اهدائی

برای آشنایی با نحوه صدور و تمدید جواز کسب کلیک کنید.

آدرس اتحادیه حلواسازان و عصاران تهران

تهران، منطقه 12، محله سنگلج، خیابان خیام، پشت مسجد سیدناصرالدین، کوچه مشتاقی، پلاک 2

تلفن: 021- 55620295

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحادیه صنف حلواساز و عصار تهران

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

جواز کسب روغن گیری

مرجع صادر کننده جواز کسب روغن گیری در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه اغذیه علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب روغن گیری را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب روغن گیری

آیا گرفتن جواز کسب روغن گیری الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه روغن گیری را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحادیه صنف آهن فروشان می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب روغن گیری چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران مجوز لازم برای 12 رسته زیر را با مساحت اعلام شده صادر می‌‍کند.

1- تولید حلوا و حلوا ارده با حداقل متراژ 2000 مترمربع با کد آیسیک 154315

2- تولید مربا و شربت ساز و عصار با حداقل متراژ 500 مترمربع با کد آیسیک 151919/2

3- تولید و عرضه سرکه، ترشی، آبلیمو، آبغوره، خیارشور و سبزی خردکنی با حداقل متراژ 30 مترمربع با کد آیسیک 151919/3

4- دفتر فروش محصولات حلواساز، مرباساز، عصار، ترشی، آبلیمو، آبغوره، خیارشور و سبزی خردکنی با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151919/4

5- تولید آبغوره و ترشی و آبلیمو با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151912

6- تولید عرقیات گیاهی با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 242311

7- گلابگیری با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 242313

8- تولید ترشیجات و شوریجات با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151919/5

9- عصاری با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151414

10- تولید روغن به روش پرس سرد با حداقل متراژ 30 مترمربع با کد آیسیک 151418

11- تولید روغن از دانه‌های روغنی با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 151412

12- بسته بندی سبزیجات با حداقل متراژ 12 مترمربع با کد آیسیک 2/154829

شرایط دریافت پروانه کسب روغن گیری

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسایل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی روغن گیری

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز مجوز تولید روغن کنجد ، زیتون ، ارده و..

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب روغن گیری باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب روغن گیری از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز روغن گیری چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 1.650.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی روغن گیری چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب روغن گیری در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب روغن گیری

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

آیا می‌دانید دستور فروش یا الزام شریک به فروش ملک مشاع چگونه و چه زمانی صادر می‌شود؟ ملک مشاع به ملکی گفته می‌شود که چند نفر به صورت مشترک مالک آن باشند. درحالت اشاعه ملک هر شریک سهم مشخصی دارد و برای تصرف در سهم خود نیاز به اجازه گرفتن از سایر شرکا ندارد. یعنی اگر یکی از شرکا قصد فروش سهم خود را داشته باشد نیازی نیست که ازسایر شرکا اجازه بگیرد. ملک مشاع به چهار روش قابل تقسیم میان شرکاست. این چهار روش شامل فروش سهم، تقسیم به افراز، تقسیم به تعدیل و تقسیم به رد می‌شود. درصورتی که یک ملک قابل تقسیم به افراز نباشد هر یک از شرکا می‌توانند از دادگاه الزام شریک به فروش ملک را درخواست نمایند. در ادامه مقاله به الزام شریک به فروش ملک مشاع خواهیم پرداخت. برای اطلاع از چگونگی این کار می‌توانید از خدمات وکیل کار استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: الزام شریک به فروش ملک مشاع

الزام شریک به فروش ملک مشاع

گاهی چند نفر ملک مشترکی را خریداری می‌کنند. ممکن است پس از مدتی به هر دلیل شرکا از ادامه شراکت خود منصرف شوند. هر یک از شرکا بدون اجازه سایرین می‌تواند سهم خود را بفروشد. اما گاهی فروش سهم یک شریک به تنهایی امکان‌پذیر نیست. در این حالت می‌گوییم مال غیرقابل افراز است. از طرفی ممکن است شرکا برای پایان دادن به شراکت خود به توافق نرسند.

در صورت عدم توافق شرکا برای خاتمه دادن به شراکت در مال مشاع، هر یک از شرکا می‌تواند از دادگاه تقاضای صدور دستور فروش و الزام شریک به فروش ملک مشاع را داشته باشد. طبق قانون برای فروش ملک مشاعی که امکان افراز آن وجود ندارد به خواست هر یک از شرکا و با صدور دستور فروش از مرجع قضایی صالح به فروش می‌رسد.

هنگامی که دادگاه تشخیص دهد یک ملک غیرقابل افراز است به شریک متقاضی فروش اجازه فروش ملک مشاع را خواهد داد. شریک متقاضی با ارائه مدارک و اسناد ملک مشاع به دادگاه می‌تواند اثبات کند که ملک غیرقابل افراز است. سپس دادگاه حکم فروش ملک مشاع را صادر خواهد کرد. حکم صادر شده نیز به بخش اجرایی ارسال می‌شود تا طبق مقررات اجرای احکام اقدامات لازم برای مزایده و فروش ملک مشاع انجام گیرد. برای آشنایی با راه های فروش ملک مشاع کلیک کنید.

افراز در ملک مشاع چیست و مال غیرقابل افراز چه مالی است ؟

شرکا می‌توانند با به‌کارگیری روش افراز در تقسیم مال مشاع به شراکت خود پایان دهند. با استفاده از روش افراز هر یک از شرکا صاحب تمام و کمال یک بخش از زمین یا یک ساختمان یا هر ملک مشاع مشترک دیگری می‌شود. تصور کنید 6 نفر یک ساختمان 6 واحدی را به نسبت مساوی خریداری کردند. با افراز این ساختمان هر یک از شرکا به صورت مستقل صاحب یک واحد از آپارتمان می‌‌شود. بنابراین هر شریک صاحب شش دانگ واحد خود می‌شود و برای او سند مالکیت مجزا تنظیم می‌گردد.

برخی از اموال و املاک امکان تقسیم شدن به اندازه سهم هر یک شرکا را ندارند. مثلاً فرض کنید چند نفر مشترکاً یک اتوبوس را خریداری کنند. اگر زمانی این افراد از شراکت خود پشیمان شوند نمی‌توان اتوبوس را به قسمت‌های مساوی میان افراد تقسیم نمود. به این گونه اموال که امکان تقسیم شدن برای آن‌ها وجود ندارد مال غیرقابل افراز می‌گویند. حال اگر شرکا برای فروش مال به توافق نرسند و دادگاه تشخیص دهد یک مال غیرقابل افراز است حکم فروش آن را صادر می‌نماید. به این ترتیب با درخواست یکی از شرکا به پایان دادن شراکت و فروش ملک مشاع و دستور دادگاه سایر شرکا ملزم به فروش ملک خواهند شد. برای آشنایی بیشتر با تفاوت ملک مشاع و مفروز کلیک کنید.

نکات حقوقی مربوط به دستور فروش ملک مشاع

بعد از این که ملک مشاع به دستور دادگاه به مزایده گذاشته و به فروش می‌رسد؛ مبلغ فروش ملک به حساب دادگستری واریز می‌گردد. پس از آن شرکا می‌توانند سهم خود را مطالبه نمایند. نکته قابل توجه در صدور دستور برای فروش ملک مشاع وجود یک محجور در میان شرکا است. محجور معمولاً به افراد زیر سن قانونی و یا افراد مجنون گفته می‌شود. در صورتی که متقاضی برای فروش ملک مشاع وجود داشته باشد اما یکی از شرکای ملک مشاع محجور باشد دستور فروش لغو خواهد شد. از دیگر مواردی که امکان رد درخواست شریک برای فروش ملک مشاع وجود دارد ثبت نشدن ملک به صورت رسمی است. یعنی اگر عملیات ثبتی ملک مشاع در اداره ثبت انجام نشده باشد و یا در جریان باشد باز هم تقاضای فروش یا افراز ملک مشاع از جانب دادگاه رد می‌گردد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

دستور فروش و الزام شریک به فروش مال مشاع به چه صورت است ؟

اگر به هر دلیل شرکا از ادامه شراکت خود در مال مشاع منصرف شوند و فروش سهم یک شریک به تنهایی امکان‌پذیر نباشد. همچنین شرکا برای خاتمه دادن به شراکت توافق نکنند هر یک از شرکا می‌تواند از دادگاه تقاضای صدور دستور فروش و الزام  شریک به فروش ملک مشاع را داشته باشد.

افراز ملک مشاع به چه معناست ؟

با استفاده از روش افراز هر یک از شرکا صاحب تمام و کمال یک بخش از زمین یا یک ساختمان یا هر ملک مشاع مشترک دیگری می‌شود. مثلاً اگر 6 نفر یک ساختمان 6 واحدی را به نسبت مساوی خریداری کنند با افراز این ساختمان هر یک از شرکا به صورت مستقل صاحب یک واحد از آپارتمان می‌‌شود.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: الزام شریک به فروش ملک مشاع

  • پویا عبدی
  • ۰
  • ۰

مرجع صادر کننده جواز کسب غذا بیرون بر در هر شهر متفاوت است. برای ورود به عرصه اغذیه علاوه بر داشتن مهارت فروش باید مجوزهای لازمه را از مراجع ذی صلاح کسب نمود. تمام کسانی که تمایل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند باید در ابتدای امر پروانه کسب بگیرند. در این مطلب به پاسخ این سوال که چگونه باید پروانه کسب غذا بیرون بر را گرفت می‌پردازیم. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قوانین مربوط به جواز کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

منبع: جواز کسب غذا بیرون بر

آیا گرفتن جواز کسب غذا بیرون بر الزامی است؟

پروانه کسب سندی است که نشان می‌دهد فرد صلاحیت ارائه خدمات پخت و عرضه غذا بیرون بر را دارد. برای هر شخصی ‌که بخواهد به صورت قانونی فعالیت فروش انجام دهد گرفتن پروانه کسب الزامی است. این مجوز نشان دهنده قانونی بودن فعالیت فروشنده است و مرجع صادرکننده آن در تهران اتحادیه صنف آهن فروشان می‌باشد. به موجب این جواز می‌توانید از امتیازات مربوط به اتحادیه مربوطه بهره مند شده و از حمایت های اتحادیه شامل حالتان شود. برای اطلاع از نحوه تمدید جواز کسب کلیک کنید.

مساحت مورد نیاز برای گرفتن جواز کسب غذا بیرون بر چقدر است؟

چه متقاضی بخواهد ملکی را خریداری کند و چه بخواهد اجاره کند باید واحدی مطابق با مساحت تصویب شده توسط کمیسیون نظارت شهرستان مهیا نماید. اتحادیه مربوط به صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران مجوز لازم برای 6 رسته زیر را با مساحت اعلام شده صادر می‌‍کند.

1 – کبابی و حلیم پز (انواع کباب و حلیم) (با حداقل مساحت لازم 24 متر مربع)

2 – آشپز (انواع آش) (با حداقل مساحت لازم 20مترمربع)

3 – لبوپز ( با حداقل مساحت لازم 24مترمربع)

4 – پزنده لوبیا و عدسی ( با حداقل مساحت لازم 20مترمربع)

5 – فرنی پز (با حداقل مساحت لازم 20مترمربع)

6- ارائه انواع غذا به صورت بیرون بر (با حداقل مساحت لازم 12 مترمربع) مشروط به پخت و عرضه انواع حلیم ، آش ، لبو ، لوبیا ، عدسی و فرنی

شرایط دریافت پروانه کسب غذا بیرون بر

الف: شرایط عمومی

۱- گواهی صلاحیت یا همان عدم سو پیشینه از نیروی انتظامی

۲- سند مالکیت عین، منفعت و یا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی معتبر باشد؛ اعم از رسمی و عادی. در روستاها احراز مالکیت براساس عرف محل می‌باشد. اشخاصی که سند عادی دارند باید تعهدی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن ارائه دهند.

۳- گواهی مالیاتی از اداره مالیات ذی ربط مبنی بر تشکیل پرونده مالیاتی و تصفیه حساب

۴- شناسنامه و کارت ملی برای ایرانیان و گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی

۵- گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در قالب دستورالعمل های آموزشی قانون نظام صنفی

۶- کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی نظام وظیفه یا گواهی اشتغال به تحصیل برای آقایان کمتر از ۵۰ سال

ب: شرایط اختصاصی

۴- داشتن محلی با کاربری تجاری و اداری که از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعیت مکانی مورد تایید اماکن قرار گیرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومی

۶- داشتن وسایل و تجهیزات متناسب و لازم

مدارک لازم برای راه اندازی غذا بیرون بر

۱) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

2) عکس سه در چهار متقاضی

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضی

۴) سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی

5) گواهی عدم سوپیشینه

6) کارت بهداشت

7) فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

جهت کسب اطلاع بیشتر درباره مدارک لازم برای جواز کسب کلیک کنید.

مراحل گرفتن مجوز غذا بیرون بر

هر خانم و آقایی برای گرفتن جواز کسب غذا بیرون بر باید مراحل زیر را طی نماید:

۱/ ارسال درخواست جواز کسب غذا بیرون بر از طریق سامانه ایرانیان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. این درخواست می‌تواند به صورت کتبی به اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران تحویل گردد. برای ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.

۲/ تکمیل فرم‌های اداری مربوطه و تحویل کلیه مدارک لازم کمیسیون بازرسی اتحادیه‌‌ از محل فروش دیدن می‌کنند و سپس در خصوص موقعیت مکانی و محیطی و مطابقت آن با قوانین گزارش تهیه می‌کنند.

۳/ هیئت مدیره جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و درخواست متقاضی را در این جلسه بررسی می‌نماید. در صورت وجود تمام شرایط تاییده پروانه فروش مایحتاج روزانه مصرف کننده برای فرد صادر می‌شود.

۴/ فرد حق عضویت خود را پرداخت نموده و پروانه را دریافت می‌کند. جواز کسب هر متقاضی برای یکسال صادر می‌شود در مراحل بعدی این جواز برای پنج سال یا ده سال تمدید می‌شود.

گرفتن مجوز غذا بیرون بر چه قدر هزینه دارد؟

برای دریافت مجوز باید مبالغ زیر پرداخت شود :

هزینه صدور پروانه 2.030.000 ریال

هزینه آموزش های مربوط به کسب و کار و تجارت به مبلغ 800.000 ریال

هزینه صدور کارت اصناف 200.000 ریال

حق عضویت سالیانه اتحادیه 1.650.000 ریال

حق ورودی سال اول به مبلغ 8.000.000 ریال

راه اندازی غذا بیرون بر چه قدر زمان میبرد؟

از ابتدای شروع درخواست تا دریافت جواز یا پروانه کسب غذا بیرون بر در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارک ۳۰ روز زمان خواهد برد، زیرا براساس قانون اتاق اصناف اتحادیه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول یا رد درخواست متقاضی اعلام نظر کند و در صورت عدم ارائه هیچ پاسخی به منزله تایید درخواست خواهد بود.

در صورت تایید نیز مرجع صدور پروانه کسب باید طی مدت ۱۵ روز پروانه کسب را صادر کند. اما اگر مدارک شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارک خود را تکمیل نموده و تحویل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نیز هر مرجع حداکثر ۱۵روز زمان برای پاسخگویی دارد. درضمن پاسخ منفی بعد از پایان زمان قانونی قائل پذیرش نیست. برای آشنایی کامل با مراحل دریافت پروانه کسب کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز کسب غذا بیرون بر

  • پویا عبدی